Team 106 GTI, Dostum alarmı Sirkeci piyasasından da bulabilirsin.Hepsi genellikle standart.Benimkinin markasını şimdi hatırlayamadım, eve gidince bakar yazarım.Alırken içinde kırmızı yuvarlak bir hoparlörden başka ikinci yuvarlak bir hoparlör varsa o da konuşuyo demektir.Anahtarları da muhtelif oluyo,bazılarının anahtarı katlanmıyo,bazıları da anahtarsız oluyo,Benimkinden hariç marka safebet var bildiğim.Takmaya bazıları para almıyo.Benim önce baktığım yerde iki tip vardı,biri 60,diğeri 75 takma dahil.Benim alarm 50 ytl takmaya 50 ytl istemiştiler ancak takmak için özel bir hüner gerekmiyor,soket hazır takıyorsun diğer parçaların da altında iki taraflı yapışkan bant var, müsait yere yapıştırıyorsun.,
Ancak yine de farklı modeller için üretilenler olabilir.Bunları uydurmak için biraz oto elk.bilgin olması gerekir.Yoksa biryerlere zarar verebilirsin.
Benimki ile motoru uzaktan çalıştırabiliyorsun,anahtarla açmış olsan bile stop edebiliyorsun.Zaten takriben 5 dakika sonra otomatik stop ediyor. 3 hassasiyet ayarı var.Dokununca virkaç kere viyaklıyor,4lüleri yakıyor,10 sn içinde bir daha dokunursan yırtıyor o zaman.Alarm açıkken anahtarla kontak açılırsa bağırıyor,alarm devre dışıyken kontak açınca welcome.... diyor

,kapatınca alarmı unutma gibisinden bişey diyor,dönüşlerde de aman dikkat dostum gibi bişey söylüyor
Off bayağı uzun yazdık yaaa,neyse başka soran da olmaz herhalde...