- Konu Yazar
maylo87' Alıntı:GÖRÜNÜŞTEN ZİYAADE SAĞLAM VE SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİDEĞİL Mİ HİÇ KİMSE O PARAYI SOKAKTA BULMUYOR ANLININ TERİYLE ALIYOR BELKİDE ÇOLUK ÇOCUĞUNDAN KISARAK ALIYOR ABİLERİM KARDEŞLERİM MASRAFI HİÇ BİTMEYECEK BİR GÜN GARANTİDENDE ÇIKINCA DÜŞÜNÜN İLLAKİ KAFA YA KOYDUYSANIZ ONADA YAPMAYIN DERİM AMA UĞUR DAHA YENİ GEÇTİ BEKLEYİN İMALATINADA GEÇSİN NEDEN BAŞIMIZ AĞRISIN DEĞİLMİ İYİ Bİ USTAYA SORUN BAKALIM MONDİALICISINA NE DİYOR AMA GERÇEKTEN İÇİNDEN GEÇENLERİ SORUN USTA ALICIYA : ZATAN İLK DEFA ALIYOR YA BİDE O MOTOR TUTKUSU GEÇİCİYSE DİYE ZEVKİNİ ALSIN DİYOR PEKİ 2 YIL BİNİPTE BİZE MASRAF ÇIKARAN Bİ MOTOR ALACAĞIMIZA 2 YIL BEKLEYİP NEDEN ÇOCUKLARIMIZA BİLE KALACAK OLAN MOTOR ALMI YORUZ BU YAZIYI AOKUYUPTA BE Nİ DIŞLAYAN LAR OILACAK UNUT MAYIN MONDİ ALACAĞIM NASILDIR DİYEN LER BENİ DIŞLAYACAK OLANLAR KESİNLİKLE MONDİLERİ SATAN BAYİ OLACAKTIR İNSAN MÜŞTERİSİNİ KAYBETMEK İSTERMİ İNANIN BANA HEVESİNİZ GEÇİCİYSE O ÇIKARDIĞI SORUN LAR SİZİ BIKTIRICAK Bİ DÜŞÜNÜN O FİYATA ANCAK BU OLUR SATARSIN 2 YIL BİTMADEN PEKİ NE OLURSA OLSUN ZARARA GİRİCEK İNSAN ADAM BEN 2 DAHA EKLERİM SIFIRINI ALIRIM DİYECEK ZATEN UCUZ DİYCEK PEKİ 10 YIL VE ÜZERİ MOTOR KULLANAN VE TUTKUSU OLAN BİRİSİNE Bİ SORUN BAKALIM NE DİYORLAR?????????? İNANIN BANA O ZAMAN HAK VERECEKSİNİZ UNUTMAYIN BENİ HAKSIZ BULANLAR BİLİN Kİ MONDİ BAYİSİDİR YADA YENİ ALAN BİRİSİDİR UNUT MAYIN KİSE """""""YUMURTA GELEN YERDEN CİVCİV ESİRGEMEZ"""""""""""
Arkadaşım görülüyor ki yukarıdaki mesajını acil kan aranan ve tanışma bölümü dahil en az 6 topiğe de kopyala yapıştır yapmışsın ve hiç bir araştırma veya örnek göstermeden direkt olarak bir markayı ve bu marka motosiklet kullanıcılarını kızdırmayı hedef almışsın.Buradan da iyi niyetinden şüphe etmekteyim ve seni moderatörlere şikayet ediyorum bilesin.
Site saygı ve öncelikle sevgi dahilinde her türlü düşünceyi paylaşmaya elbette açıktır ancak uygun topikler altında uygun üslup ve küçük harflerle polemiğe mahal vermeden,dosthane sanırım anlatabilmişimdir.
Acil kan aranan bir topiğe marka karalama ilanı vermek çok büyük saygısızlık,görgüsüzlük ve densizliktir.Modların gereğini yapacağımdan şüphem yoktur.
Ben de bu sert çıkışımdan dolayı diğer arkadaşlardan özür diliyorum...