serhat_fb, Rodajda en önemlisi bence motoru bayıltmamak yani verdiğin gazın karşılığı deviri
almaktır.Tabiiki uzun süre yüksek devir de yok ama ara sıra bir yoklaman gerekir bayıltmadan.aşırı ısıtma da yok.Ben de bu kurallara bir nebze olsun uymaya çalışıyorum. Şöyle de söyliyeyim rodaj aslında bir geçiç süresidir.Bazı parçaların değişen ayarları rodaj sonrasında normale ayarlanır.Örn. rolanti,hava ayarı,gerekirse subap ayarı,ateşleme ve platin ayarı(bazı motorlarda)Birde filitreler ve yağ değişir.Motor haricinde de ayarlar olur. Rodajda beklenen şey omajlanmış silindir yüzeyi ile sekmanların birlikte parlaklaşmaları,gerek subabların yuvalarına oturarak gerekse gergi mekanizması boşalarak subap ayarının değişmesidir.
optik1907, kardeş ön farlar panjur ve sinyallerden başka farkı yok,bir önceki sayfada var.
domi97, kardeş haklısın bana normal gibi geldi ancak ben de asya forumlarında okumuştum belki fazla gösteredebilir,ölçersem yazacağım zaten..
Gokcell, kardeşim sana nasıl baariim,sen beni tanımadan etmeden bana uydun kardeşim,kendini tehlikeye attın dostum