space, dostum motorlarımızın geleceği konusunda hemfikiriz. :cat:
Gördüğüm kadarıyla sen benim garanti bozulma endişemden dolayı yapmaya cesaret edemediğim ve eli anahtar tutan ve bu işleri servisteki deneyimsiz elemanlara bırakmak istemeyen her motorcu kardeşimin yapması gereken şeyleri yapmışsın.
Ben de küçük bir yoklama çektim ve far granajını açtım farları yerine oturttum,granajı yerine oturttum.
sele altı bagajı söktüm,hava filitre hortumu sele bağlantısına sürtüyortu ve hafifçe aşınıyordu;ayırdım.Jikleye giden kablonun soketi şase ile motor traversi arasında idi esnemede sıkışıyordu;farklı yere klipsledim.
Birkaç sarkık kabloyu ve benzin hortumlarını düzenledim.
Arka çamurluk oynuyordu,vidalarını sıkıyım dedim yalama olmuşlar;arkadan somunladım.
Söylediğin gibi şase vidaları yalama oluyor.kaliteli motorlarda şaselerde somunlar kaynaklı,bunda lamalara diş açmışlar bir de montajda fazla sıkmışlar çoğu yalama oluyor.Elimize geleni hallediceez artık.
musti5257, mrb.! formun 1.sayfasındaki resimleri incele plakalıkta yazıyor,reklam olmasın diye yazmıyorum.
Artı çoğu üründe olmadığı gibi motora da Kredi kartı olmadan taksit yapmayabilirler. :silent:
Plaka dahil tamamı 738 peşin 12x96taksit 1890 a geldi.