motorinn' Alıntı:evet arkadaşlar ben geldiim yine.Sabah telefon ettiler plaka çıktı diye.atladım bizim mondiye geçtim avrupa yakasına.hava serindi kat kat giyinmiştim.kavacıktan köprüye girerken birez büktüm kulağını..vayy bee gidiyo meret ibreye baktım 110..biraz daha 120..hoopss dedim n'apıyorum ben yaa..sonra normal 80 lere indim.gittim bayiye taktırdım plakayı.biraz sohbet ettik.o sırada bana 2006 da çıkacak modellerin gazete ilanını gösterdiler.İlkten üzülür gibi oldum acele mi ettim diye.sonra baktım ki benimkine rakip yine kendisi yani 151 RSİ..Pek farkları yok benimkinden ne biliim benimkinin renklerinden mi ne daha güzel geliyor gözüme.Başka 150 cc ler de var.Özellikle 125lik asyacılara 150 cclik bir rakip geliyor.Diğerleri hussar tipi...
neyse gelelim konumuza.ordan indim Sirkeci'ye çanta araştırdım.Çift kask alan kaliteliler 130 eurodan başlıyor.Dedim bunlar çin motoruna kalın kaçar.Bu arada bir tane denedim çok güzel görünümlü ama benim kask sığmadı: ben de 40 ytl ye safebet tipi bişey aldım.
taktım geliyorum,tam eminöü alt geçitte hafif sağa yatarken bi baktım arkada tan tun kıyamet kopuyor.bizim çanta yerlerde sürükleniyor.bi minibüs zor durdu arka sıkıştı falan..neyse aldık baktık azıcık reflektör kırık yuarda resimde de belli..moralim bozuldu tabii..ya içinde kıymetli bişeyler olsaydı...Neyse herşeyde hayır vardır dedim devam ettik..Yolda bi ARN 125 baktım bize hareket,ben de verdim ayarı filan bi ara durunca ona bi test yapalım mı dedim.(O da bu formdaymış konuşucaaz sonra),neyse ışıklardan gazladık ama ben az gerideydim ve onu geçemedim ama o da kaçamadı zaten kısa südü ,trafik te vardı, randumanlı olmadı ancak ben hem kiloluyum,hem de motor daha açılmadı.sonra kavşaktan ayrıldık ve ben devam ettim.otobanda yine yokladım yine 120 sonra yine 80de devam eve geldiim.inanmayacaklara resimler aşağıda: