cenkxxx, Arkadaş daha önce matrikse bakıyoduk galiba..Bugün bayide ikisi yanyana duruyodu.Bi ona bi mondiye baktım.Matriksin selesi çok küçük (artçıyla akrabalık halleri)İnan bana mondi daha çekici duruyor.Birçok asya150t ve benzeri motoru inceledim ama bunların boyaların uyumu ve üzerindeki stikırlardanmı ne çok çekici duruyolar.Bugün nereye çeksem başı kalabalık, sıkışık tafikte bile abi kaça aldın bunu v.s. hele fiyatı söyleyince acaip hevesleniyor geliyo insanlar.Bayi perşembe sipariş vermişti.Bugün baktım 8 adet var ikisi satılmış.
arıza vs.ye gelince:
1.kronik hastalık:sağ far ampül kısa devre gitmiş.gelince anladım.çok basınca aşırı şarjdan mı ne.Yine de gitmemesi lazım.
2.egzos kelepçelerinin dışı plastik kaplamaymış;eriyolar;boyuycaam
3.Arka amortisörler patlak gibi(diil ama iyi değiller.servise gidince sorucaam)
4.basamak lastiği dandik oturtulmuştu,düzelttim
5.farların granajı oturmamıştı;düzelttim
6.arka fren daha iyi tutmaya başladı(kızaklatabiliyorum)
7.Lastik havaları çok fazlaydı(depolamada ezilmesin diye) indirdim
8.sabahları soğuk motor tek marşta alıyor ancak 10 sn hafif gazda çalıştırmak gerekiyor rolanti tutsun diye
9.alet otomatik jikleli ancak karbüratör sanırım yaz ayarlı ilk harekette soğukken ani hızlanmada apışıyor,ısınınca sorun yok ama bunlar arıza değil ayar istiyor,rodaj bitince baktırıcaam.
rodajda amaç motoru yüksek ısılarda yüksek devirlere alıştırmaktır yani en zor şartları ona öğretmek gibi bişey onun için ara sıra basıyorum,sağır kalmasın meret
zaten kitabında da hep aynı devirde kullanmayınız yazıyordu.
işte egzo kelepçeleri