Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
bende öyle tahmin ediyorum mecburen değiştireceğiz ama bizim burda ustalar veya servisler 80 - 90 fiyat çekiyorlar buda çok para onun için duruma göre hareket edeceğim

fiyatı cok arkadaş 90 lıra neymiş bu?? markası ne? suzıkının karbüratörü 100lıra,kazıklamaya calısıyorlar galıba mondıal yedek parca satan yerlere git söyle 45 lıraymış de size 50 tane gönderiyim de bakalım ne diyecekler??

bencede çok pahalı briazdan hava filtresi almaya gitcem parcacıya sorar yazarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

parçacıya sordum 150 hs orjinal karbüratör 60 yansanayi 40 lira

Arkadaşlar bugün boş olan günümü fırsat bilip hem gezmek hemde motoru güzelce bir yıkamak amaçlı ankaraya 20-25 km mesafede Gölbaşındaki dededen yadigar bahçeye bir minik ziyarette bulundum :)

babaha574.jpg

babaha575.jpg

babaha576.jpg

babaha577.jpg

babaha578.jpg

babaha579.jpg

babaha580.jpg

babaha581.jpg

babaha582.jpg

hava filtresini söküp temizlemeye niyetlendim ama pek temizlenecek gibi deil, yenisi alıp takmak en mantıklısı..
babaha583.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

buda filtre yokken ki sesi :):)
http://img249.imageshack.us/img249/5921/babaha074.mp4

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün boş olan günümü fırsat bilip hem gezmek hemde motoru güzelce bir yıkamak amaçlı ankaraya 20-25 km mesafede Gölbaşındaki dededen yadigar bahçeye bir minik ziyarette bulundum :)

babaha574.jpg

Maaşallah, pırıl pırıl, kazasız, belasız, cezasız sürüşler dilerim...:cat:

babaha581.jpg

babaha582.jpg

hava filtresini söküp temizlemeye niyetlendim ama pek temizlenecek gibi deil, yenisi alıp takmak en mantıklısı..
babaha583.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

buda filtre yokken ki sesi :):)
http://img249.imageshack.us/img249/5921/babaha074.mp4

maşallah tertemiz abi motorun allah kaza bela vermesin :cat: :rendeer:

saolun arkadaşlar Allah hiç birimize kaza bela wermesin , tekerimiz hep düz bassın inşallah :cat::cat:

fakat bizimki de scooter şu videodaki de :pr::pr:

http://www.youtube.com/watch?v=lDvqBbHo7Kw&feature=related

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

virajı hiç bitmeyen daracık bir yol ve öndeki SS in kıçından ayrılmayan bir scooter :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------

bencede çok pahalı briazdan hava filtresi almaya gitcem parcacıya sorar yazarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

parçacıya sordum 150 hs orjinal karbüratör 60 yansanayi 40 lira

hava filtresini aldın mı t.madde:silent: kaç paraymış :silent:

Type RS, hocam motoru nerede baktırıyosun, bakımlarını kime yaptırıyosun ?

aldığım yerden NEO yetkili servisi ve satıcısı: ::ODABAŞI OTO:: akköprü migrosun karşı çaprazında hemen. bugüne kadar beni hiç üzmediler , para almadan çok işimi gördüler ama bazen baştan savma yada alelacele iş yaptıkları da oluyor fakat o kadar olur...:cat:

Benim hurdanın arka teker kısmında bi sıkıntı var yolda giderken sanki zıplıyormuş gibi atıyor arka teker hemde bi sürtünme sesi var...Baktım ama görünürde bişi yok... Bizim Gimatta bi Hıdır usta var ama o da gitsen bi dert gitmesen bi dert...Motor beni yolda bırakacakmış gibi bi his var içimde baktırsam iyi olacak..Bir de marşla çalışmıyor, ayak pedalıyla çalıştırıyorum yoruyor...Bi markete girip 5 dk. alışveriş yapcam 10 dakika uğraşıyorum ayağa kaldır, ayak marşı yap 5-10 defa keyfe keder çalışırsa o da...Baktırmam lazım...Ondan sordum sağolasın...Yanlız benim motorun vergi ve ceza borcu var, kuzen aldığından beri yatırmamış bir de ceza yemiş ödememiş, katlana katlana 750 TL olmuş, o yüzden oraya kadar gidemem trafikte polis çevirse hepten vukuatlıyız bağlar haklı olarak... Galiba Hıdır ustaya kaldık yine...:queen:

Benim hurdanın arka teker kısmında bi sıkıntı var yolda giderken sanki zıplıyormuş gibi atıyor arka teker hemde bi sürtünme sesi var...Baktım ama görünürde bişi yok... Bizim Gimatta bi Hıdır usta var ama o da gitsen bi dert gitmesen bi dert...Motor beni yolda bırakacakmış gibi bi his var içimde baktırsam iyi olacak..Bir de marşla çalışmıyor, ayak pedalıyla çalıştırıyorum yoruyor...Bi markete girip 5 dk. alışveriş yapcam 10 dakika uğraşıyorum ayağa kaldır, ayak marşı yap 5-10 defa keyfe keder çalışırsa o da...Baktırmam lazım...Ondan sordum sağolasın...Yanlız benim motorun vergi ve ceza borcu var, kuzen aldığından beri yatırmamış bir de ceza yemiş ödememiş, katlana katlana 750 TL olmuş, o yüzden oraya kadar gidemem trafikte polis çevirse hepten vukuatlıyız bağlar haklı olarak... Galiba Hıdır ustaya kaldık yine...:queen:

tüüü o kötü olmuş, 750 tl az para deil yaw :salut: sadece vergi borcu olsa polislik bişey olmaz ama ödenmemiş ceza olunca polis ne yapar bende bilemedim:silent: bu arada o yolda heleki dönüşte ankara emniyet müdürlüğünün önünde beni daha hiç durduran olmadı. ki her zaman 2-3 trafik bekler kapısında ama şans tabii.. bu arada bende hayatımda ilk defa bir taşıt sahibi oldugumdan daha 2-3 ay önce mtv vergim oldugunu öğrendim :p muayene gibi 2-3 yıl olmaz zannetmiştim ki haziranda aldım motoru 2009/1 olan mtv yi bile yazmışlar 1 ay sora alsam bitanesini atlayacaktık :p

yerini söyledim sen bilirsin aynı zamanda opel servisi odabaşı oto köprünün hemen ayağı biter bitmez sağda...

bu arada 4000 inci mesajda bana nasip oldu :queen::queen:

Hastalağım sebebiyle binemiyorum motora bu aralar dişimdeki apse bütün ağızımın içine yayıldı vücutta antibiyotiğe bağışıklık kazandığı için sabah akşam penisilin vuruluyorum penisillin olunca 1 saate yakın totomun üstüne oturamam biryana yüzüm davul gibi olduğundan kask takınca canım yanıyor takmadanda binilmiyor bi 10 gün daha binemicem sanırım :)

Yamah tmax cbr 600 den daha pahalı bir motor bırakta gitsin be hocam :cat:

benimde vergi zamanı geldi bu arada birde 2008 haziran trafiğe çıkışlı benim motorum nezeman muayneye sokucam bende bilmiyorum :s

Hastalağım sebebiyle binemiyorum motora bu aralar dişimdeki apse bütün ağızımın içine yayıldı vücutta antibiyotiğe bağışıklık kazandığı için sabah akşam penisilin vuruluyorum penisillin olunca 1 saate yakın totomun üstüne oturamam biryana yüzüm davul gibi olduğundan kask takınca canım yanıyor takmadanda binilmiyor bi 10 gün daha binemicem sanırım :)

Yamah tmax cbr 600 den daha pahalı bir motor bırakta gitsin be hocam :cat:

benimde vergi zamanı geldi bu arada birde 2008 haziran trafiğe çıkışlı benim motorum nezeman muayneye sokucam bende bilmiyorum :s

geçmiş olsun dostumm, çok üzüldüm :salut: kötü gibi görünüyor anlattıkların. bir an önce tedavi ettir dişini...

benm bildigim 3 sene muayene, bu durumda 1 senen daha war gibi ama yinede bir bilene danışmak daha iyi olur..

iyi akşamlar paşa paşa dün sordum senin karbüratörü orjinalı 60 tl yansanayi 40 tl....bu arada dün gece 7 göller diye bi yer var arkla oraya gittik normal ekip geldi ehliyet ruhsatı istedi verdim hayırdır abi ? dedim motorları kayıt altına alıyoz dedi boş kağıda motorun markasını rengini plakasını benim adımı soy adımı motor numarasını yazdı gbt me baktı bizim oturduğumuz yerin biraz aşağısına bir kaç motorlu vardı onlarında yanına gittiler

ilginç neden böle bişi yaptılar herlda bir olay olduysa veya olacağı zaman ilk önce sizi yakalayacak lar olabilir :queen:

ilginç neden böle bişi yaptılar herlda bir olay olduysa veya olacağı zaman ilk önce sizi yakalayacak lar olabilir :queen:

olabilir o gün başka motorlarında yanına gitmeselerdi kesin derdim geçen makasa girdim trafikte seğir halinde bi ekip otosuda vardı hatta o ekip otosunu sağladım onun önündeki aracı solladım ondan beni iyice tanımaya çalışıyolar ama yok başka motorlarında yanına gittiler aynı şeyleri onlarada yaptılar

ehliyet alırken parmak izi almışlardı şimdi sırada motor kaydı var en sonunda plakayı racingler gb alt sepette taşıcam :bounce: sordumu düştü sepette dicem

dün plakayı tam büktüm alt kısmı okunmuyor :queen: sıkıldım artık heryerde plakaya ceza yeme korkusuyla gitmekten bundan sonra hızlı gittikten sonra çevirmeye denk gelirsemde durmucam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar