@ Type Rs bu konu şanstan ziyade motorun durumuyla ilgili yani kapalı yerde muhafaza ediyosan pek birşey olmaz ama benim motorum çok fazla nem yediğinden egsoz sürekli paslanıyor brandası var ama çare etmiyor kışın yağmuru yiyor yazın nemi yiyor egsoz pert sonra![]()
walla sabah 9 akşam 18-18.30 garanti kaldırımda duruyor brandam da yok, ewe gidince de balkonun altında duruyor çok yağmur yağsa yine gelio üstüne ama bütün kış kapalı garajda durdu binmedim bilmiyorum onun faydası olmuşmudur:silent: bu arada o meşhur zırıltı bende ayak marşından geliyodu pedalı söküp sele altına attım ses mes kalmadı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
geçen hafta o zıngırtı için götrdüm motoru sıkmadık vidasını bırakmadık.hala devam
anladım ki egzozdan mış =)
yapılacak bişey yokmu ki bu ses için ya
daha başıma gelmediği için bilmiyorum ama kelepçe denen şey çok zor bir çözüm olmasa gerek.. belki araya yanmayacak lastik bir conta belki de olanı söküp farklı iki kelepçe takmak bu işi ilelebet çözer diye düşünmekteyim ama bizim motorlarda teori pratiğe her zaman uymayabiliyor x) :bounce: