Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
döner döner merak etme 2 gün yemiş uzaklaştırma :) ben yakın bir arkadaşıyım baha abinin :wiinkk:

bildiğim kadarıyla 130/60-13 aldığı lastikleri

bujisini de serviste bi kez değiştirmişti ama başka değişmedi sanırım :cherry::cherry:

döner döner merak etme 2 gün yemiş uzaklaştırma :) ben yakın bir arkadaşıyım baha abinin :wiinkk:

bildiğim kadarıyla 130/60-13 aldığı lastikleri

bujisini de serviste bi kez değiştirmişti ama başka değişmedi sanırım :cherry::cherry:

acaba buji değişmeden önce bu sorun varmıydı ? lastikler aynısa havası fazladır bunun :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
acaba buji değişmeden önce bu sorun varmıydı ? lastikler aynısa havası fazladır bunun :queen:

ben iş arkadaşıyım zaten karşımda oturuyor kendisi her türlü sorunuzu iletebilirim :)

ustanın çırağı bu sorun ilk baş gösterdiğinde bujiden olabilir diye değiştirmiş bujiyi çıkarttığı buji de selenin altında duruyo dio :queen:
walla anlamamış nasıl oldu heralde havayı çok bastılar lastiğe 1cm kadar yukselmiş motor ama böyle daha iyi oldu diyooo :bounce::bounce:

ben iş arkadaşıyım zaten karşımda oturuyor kendisi her türlü sorunuzu iletebilirim :)

ustanın çırağı bu sorun ilk baş gösterdiğinde bujiden olabilir diye değiştirmiş bujiyi çıkarttığı buji de selenin altında duruyo dio :queen:
walla anlamamış nasıl oldu heralde havayı çok bastılar lastiğe 1cm kadar yukselmiş motor ama böyle daha iyi oldu diyooo :bounce::bounce:

inş. sorunu hal olur yaa :cat: baBaha abimize çok selam olsun:cat: lastikleri belki benim gibi şişirmişlerdir her hafta kontrol ediyorum havasını öne 28 arkaya 32 basıyom :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
inş. sorunu hal olur yaa :cat: baBaha abimize çok selam olsun:cat: lastikleri belki benim gibi şişirmişlerdir her hafta kontrol ediyorum havasını öne 28 arkaya 32 basıyom :cat:

a.selam koç... arkaya 32 çok değil mi yaw:silent::silent: çook şişkin lastik hem patlamaya daha müsait hemde fazla gergin olduğundan kaymaya daha müsait olmaz mı acaba, tamamen kendi düşüncem..
bu abiniz diyorki 1 defa martta motoru çıkarınca hava bastım ona da öne 28 arkaya 29 bastım diyo :p:p

bu sizin abiniz motora eşeğe biner gibi biniyo haberiniz olsun :queen::farao::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 ----------

onunda sana selamı var, birde senden başka neden kimse gelmez olmuş diyor foruma....

28-30 önerılıyor bu lastık için ama yük yol durumuna göre ındırılıp cıkartılabılır.babaha ne yaptı acaba nıye uzaklastırma almış angaralı?:p:p

a.selam koç... arkaya 32 çok değil mi yaw:silent::silent: çook şişkin lastik hem patlamaya daha müsait hemde fazla gergin olduğundan kaymaya daha müsait olmaz mı acaba, tamamen kendi düşüncem..
bu abiniz diyorki 1 defa martta motoru çıkarınca hava bastım ona da öne 28 arkaya 29 bastım diyo :p:p

bu sizin abiniz motora eşeğe biner gibi biniyo haberiniz olsun :queen::farao::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 ----------

onunda sana selamı var, birde senden başka neden kimse gelmez olmuş diyor foruma....

lastikleri devamlı kontrol etmekte fayda var yer havayı çekikoyor 32 arkaya çokmu değilmi bilmiyorum ama benim için bi problem oluşturmuyor zaten forumda okudum bu basıncı :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir çift istanbul tayfasıyla mücadeleye girişmiş öbür topiklerde :):)
2 gün sonra aranızda, telaşa mahal wermeyin arkadaşlar :p

wallah yok bozuksa taşlıksa inik gidin yol düm düz se ne kdar şişik olursa o kadar rahat gidiyor motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
eh bizim anqaranın yolları yer yer çukurlu delik deşik olsada dümdüz sınıfına giriyor sanırım. o zaman ben abinize söleyimde öne 35 arkaya 40 bassın uçsun gitsin :queen::queen::queen:

sanırım ideal rakam 32 :bounce:

bu forum kaynakmış yaw sardı benide :wiinkk::rendeer::cat:

eh bizim anqaranın yolları yer yer çukurlu delik deşik olsada dümdüz sınıfına giriyor sanırım. o zaman ben abinize söleyimde öne 35 arkaya 40 bassın uçsun gitsin :queen::queen::queen:

sanırım ideal rakam 32 :bounce:

bu forum kaynakmış yaw sardı benide :wiinkk::rendeer::cat:

:queen: :queen: öne 32 basmasın en ufak şeyde kayar valla arkayada genelde tek biniyorsa 32 iki kişi biniyorsa 34 bassın lastikle ilgilenenler böle diyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
hergün iş çıkışı doooru yengenin yanına koşuyo bu light selami :mrgreen: yengeyi de alıp evine bırakıyo oooohhhh :queen: bu bizim toraman 82 kilo yengede war bi 60-65 140-150 biniyolar işte acımıyolarda zavallı çin çan çon motora :cherry: gerçi bazen benide durağa kadar atıyor ama çok kısa mesafe bende 70 kiloyum :D:D bu durumda bu motorun sırtından yük eksik olmuyor desek yeridir :salut::salut:

hergün iş çıkışı doooru yengenin yanına koşuyo bu light selami :mrgreen: yengeyi de alıp evine bırakıyo oooohhhh :queen: bu bizim toraman 82 kilo yengede war bi 60-65 140-150 biniyolar işte acımıyolarda zavallı çin çan çon motora :cherry: gerçi bazen benide durağa kadar atıyor ama çok kısa mesafe bende 70 kiloyum :D:D bu durumda bu motorun sırtından yük eksik olmuyor desek yeridir :salut::salut:

onun motoru benimkinden iyimiş :queen: :queen: ben bazen 4 damacana su birde ben bazende arkta oluyor bazen 3 kişi biniyoz her daim yük altında :queen: :queen:

Motoruna jant şeriti çeken varmı? Nereden ve ne marka aldığınıda yazarsa iyi olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

Motorum mavi, ne renk jant şeridi tavsiye edersiniz?

Motoruna jant şeriti çeken varmı? Nereden ve ne marka aldığınıda yazarsa iyi olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

Motorum mavi, ne renk jant şeridi tavsiye edersiniz?

benim motorda vardı jantları boyatcam diye söktüm racer jantı gibi komple siyah yapıp öyle çekcem öyle daha çok belli oluyor....mavi motora açık renk yeşil ve turuncu gider gösterişli olur otoaksesuarcısında bulabilirsin ve motor parçacılarında jantın içine çekmesi biraz daha kolay bu fosforlu bantlar diğer adıyla jant şeridi esnek değil bazıları uzaktan çakmakla ısıtıp öyle çekiyor...benim motorun bi çok yerinde var önceki sayfalara bakarsan resmini görürsün

buda jantın şeritli hali hem içte hem dış çemberde vardı
98wruq.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar