motor marş basıyo ama çalışmıyo, aşırı derecede falan ısındığı yok normal motor sıcaklığı ne ise o. ne zamanki bu sıcaklık düşüyor basan marş ateş alıp çalışıyo motor. eğerki yeni stop edilmiş ve sıcaksa töbe çalışmıyo.. bir MCT de de aynı sorun warmış ustam sanırım biliyor sorun olan parçayı ama ben hatırlamıyorum, bugün de izin yapmış telefonla da soramadım öğrenince yazarım buraya..elektrik kesme kesinlikle yok bu arada far korna sinyal marş hepsi normal.sadece benzini bitmiş gibi çalışmıyo, o kadarr:
r:
elektrik kesme kesinlikle yok bu arada far korna sinyal marş hepsi normal.sadece benzini bitmiş gibi çalışmıyo, o kadar....ABİ BU SORUNU YAŞADIM AMA MOTOR SOĞUKKENDE SICAKKENDE AYNIYDI BU SORUNU ÇÖZMEK İÇİN 1 GÜN BOYUNCA KARBÜRATÖRÜ TEMİZLEDİK - RAHAT HAVA ALMIYORDUR DİYE HAVA KANALININ GİRİŞİNDEKİ SÜNGERİ ÇIKARDIK - BENZİN GELMİYODUR DİYE BENZİN HORTUMUNU FİLTRESİNİ KONROL ETTİK - EN SONUNDA ELAMANIN USTASI DEDİ BUJİYİ DEĞİŞTİRDİNİZMİ ? HAYIR BUJİYE ATEŞ GİDİYO BAZENDE ÇALIŞIYOR DEDİK ÜZERİNDEKİ BUJİYİ SÖKÜN KALİTELİ BUJİ TAKIN ÜZERİNDE ADİ BUJİ VARDIR DEDİN BUJİYİ DEĞİŞTİRDİK ALLAHA ŞÜKÜR HAL OLMUŞTU İNŞALLAH SENİNDE SADECE BUJİDENDİR :cat: