Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbul sarıyer de veya cevresinde tavsiye edeceğiniz tamirci varmın ??
evet bu oldukça yararlı fakat bu yaz gününde ben pek yapmıyorum kışın faydası oluyor...
İlk önce akünün durumuna bakmak lazım. Akünüzü kontrol ettiriniz. Buji veya başlığı sebep olsa ayak marşıylanda çalışmaz.ya arkadaşlar benim 151 rs ye nazar değdimarş basmıyo ama ayaklık la çok rahat çalışıyor.Bundan bi kaç gün öncede marş ve gaz basıyodu ama motor çalışmıyodu buji başlığı ve kablosu değişti ertesi gün yine çalışmadı şimdide bu sorun var
yardımcı olabilecek arakdaşlar varsa seviirim.
ya arkadaşlar benim 151 rs ye nazar değdimarş basmıyo ama ayaklık la çok rahat çalışıyor.Bundan bi kaç gün öncede marş ve gaz basıyodu ama motor çalışmıyodu buji başlığı ve kablosu değişti ertesi gün yine çalışmadı şimdide bu sorun var
yardımcı olabilecek arakdaşlar varsa seviirim.
Sizce 150 Hs mi 151 Rs mi yeni alcağım için soruyorum yorumlarınızı bekliyorum...
kayışın değişme zamanı geldi kavramayı sökmek için kolay bir yol yok mu yahu kayışı aldım 15 tl ye tamirci isticek takmak için 25 tl yazıkk...
hangı yagı kullanıyosunuz ?
mondialin servisteki yağından aldım
merhaba arkadaslar bende 1 senedir 151 rs kullanıcısıyım uzun yollara gittim motor ısınınca motoru tutamassın cok seri olur düz yolda 120 yapıyor motor cok güzel acıldı yokus asa 135 gördm birde km düşük gösteriyor rs ler kullanıcılar bilir.. herese tafsiye ederım yakıta gelınce km de 65-70 kurusa indi uzun yol yapdıkca motor hem kendını topluyor hem motorda acılma daha seri oluyor suan 9800 km de mavi resımleri en kısa zaman da eklıycem belasız kazasız binişler .. :cat:
hoşgeldin dostum kesinlikle tespitlerin yerinde motor ısındıktan sonra çok güzel açılıyor serileşiyor bu en sevdiğim yanıben düzde iki kişi 120 gördüm yokuş aşşağı 2 kişi 125 i geçtiydi ama fazla basamadım.:cat:
:wiinkk:
EWET ABİ BUGUN GNE UZUN YOLDAN GELDIM DÜZ YOLDA ASVALT GÜZELDİ 100 KM DE SEYRETDİ YOLLR KÖTÜLESİNCE 90 INDI 2 KİŞİYDİM AMA COK GÜZEL PERFORMANS WERİYOR kastamonuluyuum benum rs mı gecen rs yok suanda kırmızı ısıklarda hep kapısmalar olur 2. kırmızı ısğa gelınce adam gelır motora ozel biseymı yapdırdın dedikler olr.birde bu sefer gittğim yerde 5 kişi bin mek gerekdi 5 kişi bindik :d:queen: 15 km öle gitik sonra bırakdım arkadasları motor da acayip cekıs değişdi benım motorum zorladkcaperformans artıyor yokusları 5 kişi banamısın demıyor
sankı 2 kişi
yoldan geldım we mmotor yatıyor yenı üye oldugum ıcın resımlerı nasıl atıcagımı bılmıyorum motorum görmenızı ısterım
:wiinkk:
rs ler ole ben hıc hs kullanmadım ondan hs ye bısey dıemem ama rs senın cekısı mukemmel sole dıyım ıkı farklı motor tekı pejo tekı mobıs ıkısının kapısmasında mobıs yener gıttıkce acılıo bu rs lerde oyle bısey gıttıkce acılıo :queen: :cat: resım konusunda bende yuklıyemıom taylan arkadasımız yukledı benım motorun resımlerını NNOOSS adıyla kayıtlı arkadaslar yardımcı olsun sana
SELAM ARKADAŞLAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM ...:queen:
BENİM SORUM ŞU :wiinkk:...!
GERÇİ SİZ RS KULLANICISISINZ :bounce: ..!
BENİM SORUM ACABA 151 RS Mİ YOKSA 150 HS Mİ:silent: ..?
BİRDE ÖNERECEGİNİZ MOTORUN NEDEN ÖNERDİGİNİZİ YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ..!
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER:cherry:
SELAM ARKADAŞLAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM ...:queen:
BENİM SORUM ŞU :wiinkk:...!
GERÇİ SİZ RS KULLANICISISINZ :bounce: ..!
BENİM SORUM ACABA 151 RS Mİ YOKSA 150 HS Mİ:silent: ..?
BİRDE ÖNERECEGİNİZ MOTORUN NEDEN ÖNERDİGİNİZİ YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ..!
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER:cherry: