arkadasım senin anlamanın biraz kıt oldugunu bilmiyodum ozur dilerim arabamı kullananın arkadasım oldugunu ekleyim senin gibi kıt anlayıslılar için.arkadasın biri yazmıs 120 115 olabilir diye dogru olabilir ama dediğiniz gibi 120 km 85 km değil mobilet bile 70 km yapıyo bu nasıl max 85 km yapsın.kullanmayı bilirsen 110 u rahat görürsün.ben 130 gördüm ama dedigim gibi ruzgar arkamdaydı.KITTTFeRHaT___' Alıntı:TABİ bi elinle motor bi elinle araba sürmüsündür..yanlıs arkadasım...
yanımdamıydında biliyosun.okan4037' Alıntı:yok uzaktan kumandayla surduuuu
ben senle dalga gecmedımkı ferhat bırsey yazmıs bende onla dalga gectım yanlıs anladıysan kusura bakma...enis51' Alıntı:yanımdamıydında biliyosun.
bana sorarsan motorda bozukluk olmaz senın kullanma hatandandır.bende 670 km deyım gazı fullemeden 100e cıkıo fullesem emınımkı 120 ye cıkacak dahada fazla olabılır.... ama sen hep tam gaz gıdersen o motor 100ü hiç gecmez arada sırada tam gaz gıt otekı zamanlar 50-60 gecme bı sure boyle kullan emınımkı 100 ü gececektır..efsane09' Alıntı:ya servıse soruyorum bu makınalar 4 zamanlı araba gıbı motor hız yap bırsey olmaz dıyor forumun hepsını okudum rodaj suresınce hız yapılamayacagını bahsedıyor bende ıkı arada bır derede kaldım ve bastım ne kadar gıdıyorsa işte. su andada 600 km oldu. gosterge 100 de daha ılerı gıtmıyor.
okan4037' Alıntı:bana sorarsan motorda bozukluk olmaz senın kullanma hatandandır.bende 670 km deyım gazı fullemeden 100e cıkıo fullesem emınımkı 120 ye cıkacak dahada fazla olabılır.... ama sen hep tam gaz gıdersen o motor 100ü hiç gecmez arada sırada tam gaz gıt otekı zamanlar 50-60 gecme bı sure boyle kullan emınımkı 100 ü gececektır..