YeMZeT' Alıntı:walla çok iyi bi yakıt sarfiyatı, gecen gün raptor666 kardeşimle konuştuk biraz, bizim bulundugumuz yer düz ova, istanbuldaki arkadaşlara göre daha az yakmamız gerekiyor, ne yakıyor diye sordugumda 10YTL ile 140 km yaptım demişti.
demekki motorinnn abimin dediği gibi bindiğimiz kadar motora baksak motor süper olcak her yönden![]()
ozaktasi' Alıntı:500 Km de fren balatasımı bitermiş..hemde balata 20 lira ..Şaka yapıyorsunuz değilmi..İmkansız böle bişi olamaz çünkü..
YeMZeT' Alıntı:walla çok iyi bi yakıt sarfiyatı, gecen gün raptor666 kardeşimle konuştuk biraz, bizim bulundugumuz yer düz ova, istanbuldaki arkadaşlara göre daha az yakmamız gerekiyor, ne yakıyor diye sordugumda 10YTL ile 140 km yaptım demişti.
demekki motorinnn abimin dediği gibi bindiğimiz kadar motora baksak motor süper olcak her yönden![]()
tego' Alıntı:Motorin arkadaşım sana bir şey soracam,bizim motorların aynalarında parklar yanarken kırmızı bi ampul var ben bunu beyaza çevirmek istiyorum,servise söyledim yapılamaz dediler yok kablolar yarıya kadar çıkıyormuş ulaşamıyorlarmiş,aynaların arkasındada 2 adet küçük yıldız var onları sökünce ampule ulaşabilirmiyim acaba,aynalar çok hassas ya kurcalamak istemedim elimde kalmasın diye ilk önce bi bilene sorayım dedim.
saol arkadaşım ne yapalım öyle kırmızı kırmızı dolaşacaz artıkmotorinn' Alıntı:Dostum sakın elleme ledlere ulaşman için aynayı kırman gerekiyor.Arkadan falan ulaşamıyorsun.Benim ledin teki yanmıyordu; aynayı iyice kastırarak,araya ince tel sokup kablo ucunu lede tutturana kadar canım çıktı.Bir de havyayı plastik olan iki tarafa da deydirmeden lehim yaptım.Bayağı zor iş.Sanırım ayna yuvası aynasızken yerine vidalanıyor.Ayna da sonradan yuvasına bir şekilde oturluluyor.Sıcak hava tabancası ile ayna çerçevesini ısıtmaya çalıştım sökmek için ama nafile.Eskiden bazı motorlarda aynayı kaynamış bir su kabına koyardık.Çerçeveler yumuşar aynayı alır,arkadaki vidayı söker yada sıkardık.Ama bunu nasıl monte etmişler anlayamadım.Sanki aynanın çerçevesini plastiği eritip sıvayarak yapmışlar gibi.Zor yani ,aynayı ayırabilen varsa ben de bilmek isterdim nasıl başardı diye...![]()
YeMZeT' Alıntı:walla kardes burda hepsi aynı be, geliyor satıcıya sonra dogru servise gidiyor ayarlanmaya, serviste ayar cekiyorlar, ondan sonra dükkanın önüne koyuyorlar.
ya arkadaşlar, plaka kaç günde çıkar onu bilen var mı ?