Fabia' Alıntı:Ohooo diespiter arkadaş. Ben Çeşme'yi, Didim'i bıraktım! 50 Km. yapsın hiç durmadan benim için yeterli!Dün akşam gidip gördüm motoru. Değil 50 Km sanki 150 Km yapacakmış gibi duruyor. Dediğin gibi çok kaliteli parçalar yokmuş ama olsun bu paraya fazlası bence. Şekil olarakta çok güzel. Siyahını ilk gördüm. Klas duruyor! Aslında 151RSİ almayı düşünüyordum. Diespiter arkadaşın önerisine göre 151RS'e yöneldim. Gerçekten RSİ'ye göre daha farklı duruyor. Aslında hiçbir fark yok. sadece ön panel. Sanırım renklerinden ve çıkartmalarından kaynaklanan bir göz alıcılığı var.
Bu arada arkadaşlar; Bu motorlarda ABS fren sisteminin olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama frenin üzerinde ABS ve altındada "Antishock Brake System" yazıyor. Bunun aslı ABS: ''Antiblock Brake System''dir. Üstelik ilginç olan da ne biliyor musunuz? Satıcı öyle kesin konuştu ki; gerçek ABS olduğuna biran inanır gibi oldum!Ya abi dedim; Gerçek ABS sistemi olsa, sadece bu sistem 1.500 - 2.000 YTL eder, mantığın alıyor mu?
Neyse yine de almaya ve kullanmaya değer bir alet. Bugün bazı bisikletlerin fiyatının 1.000 YTL'nin üzerine çıktığını düşünürsek! Kesin almaya değer. Nasipse bu hafta bu keyfi yaşayacağım inşallah...
Dostum fren meselesine gelincediespiter' Alıntı:Fabia dostum,
Ümit motorla görüştüm bana da 1.450 YTL dedi. Ama yanında ekstra birşey yok. Sonra seymenler motoru buldum. Burada fiyat 1.538 YTL ama yanında branda ve alarm veriyor. Ama ellerinde motor yokmuş yetiştiremiyorlarmış talep patlaması olmuş. Kapora yatırıp sıraya girersem ilk gelen partiden alabilirmişim. Bu parti 15-20 gün sonra gelecekmiş. Haberin olsun.
Herkes;
Fren meselesinde çift disk olmasına rağmen kökledimi kazıklayıp durmuyormu bu alet? Kullananlar frenlerin hassasiyeti ve yol tutuşu hakkında deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Birde lastikler yumuşak türdenmi ve lastiklerin markası nedir?
Bilgilendirici yazılarınızı hasretle bekliyor olacağım,
Canlarım benim,
-Dies-
Merhaba arkadaşımyildem' Alıntı:Öncelikle herkese meraba,
Bende 151 rs aldım şu an 85 km deyim. Bi kaç defa hız yapmaya kalkıştım. 90 km buldum ama daha yukarıya çıkamadım. Aslında yolda çok uzun değildi ve bende tam olarak motora güvenemedim. 110,120 lere ulaşmak için belli bi km yapmak mı gerekiyo?? :silent: yani zamanlamı o hıza yükselebiliyoruz.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
Dostum ben bu süratlere otobanlarda ulaşabildim.Öncelikle sabretmen gerekiyor.Yani motorun hali vakti yerindeyseyildem' Alıntı:Öncelikle herkese meraba,
Bende 151 rs aldım şu an 85 km deyim. Bi kaç defa hız yapmaya kalkıştım. 90 km buldum ama daha yukarıya çıkamadım. Aslında yolda çok uzun değildi ve bende tam olarak motora güvenemedim. 110,120 lere ulaşmak için belli bi km yapmak mı gerekiyo?? :silent: yani zamanlamı o hıza yükselebiliyoruz.
Herkese kazasız belasız sürüşler.