ehi hee he ehii,
model güzelmiş raptor oğlan, yalnız bendeki talih bahtsız bedeviyi kıskandıracak türdendir, anlatayım da, dinle bak; öncelikle araklanan motorumun üzerindeki güvenlik donanımından bahsedeyim sana, o zaman eminim bana hak vereceksin; motorum 2004 model sıfır km aldığım kırmızı renkte can yakan vespa et4-150cc'ydi. Orjinalinde immobilizer olmasına rağmen, ben üstüne ACO full teknoloji dehası alarm taktırdım. Sonra da eski oturduğumuz evin kapalı garajı vardı, motoru orada sakladığım yetmezmiş gibi bir ön tekerlekten garajın çekil profil borularından birine çelik halatlı kesinlikle açılamaz asma kilit ile ve ikinci olarak da motorun ana gövdesinden bağlantı yapılsın diye yine çelik halka vardı o halkayı da başka bir aynı kalitedeki çelik kilitle yine o bahsini ettiğim çelik boruya bağlamıştım. Bu yetmezmiş gibi şu dandirik kapı alarmlarından iki tanesini de üzerindeki brandanın sağına soluna güzelce monte etmiştim ve o dandik alarmları siyah bant ile kaplayıp rengini beyazdan siyaha çevirmiştim ki belli olmasın diye, yani brandayı oynatsan ötüyordu. Ne oldu biliyormusun bu motoru çaldılar. O kilitleri açamamışlar ama canavar denilen bir aletle kesmişler. Kilitleri değil elbette, kilitleri kesememişler ama kilitlerin bağlı olduğu çelik profilleri kesmişler. Eminim bir deliyi daha az bağlarlardı... Hırsızlık masasındaki polislerin dediğine göre alarm çok iyi kalite olduğu için normal bir şekilde susturulamazmış bu yüzden bu kişi yada kişiler ben alarmı aktive ettiğim anda yakınlarda biryerde erketeye yatarak benim alarmın güvenlik kodunu yakalamış ve çözmüşler, ama bu kod çözücü aletler Türkiye de yokmuş ithal ettirmişler olmalılar dedi. Açıkcası çalanlar çok profesyonel boşu boşuna arama dediler. Haklıydılar da. Yıl 2006 üstüne içtiğim soğuk su sanırım bir kaç galon olmuştur.
Canlarım benim siz dikkatli olun bir mağluktan daha adi olan bu hırsızlar kafaya koydumu çalmayı engelleyemiyorsunuz... Niye mondial almayı düşünüyorum sanıyorsunuz bari giderse ucuz birşey gitsin fazla can yakmasın. Dimi ama?