Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
fbmania' Alıntı:
ya sen takma kafana onları! herkesde bi düşünce aman almayın mondial bilmemne.. banada aynılarını sölüolardı şimdi çok konuşanı arkama atıorum gerekli cewabı motor ztn kendi werio:queen:

:cat: İşte bu dostum,olay bu.Bazen bilen bilir diye terim kullanırım.Burda da BİNEN BİLİR diyelim.Ben de binene kadar bu kadar performans vereceğini düşünmüyordum açıkçası ve de küçük problemler dışında satın alanlardan hiç memnuniyetsizlik duymadım.Binlerce kez de yazsak bir kere binmek yetiyor bu motoru sevmeye.

ilanerid' Alıntı:
arkadaşlar size genel bi soru neden bu kadar çin malını (özellikle mondiali) kötülüyorlar. bu forumu başından beri takip ediyorum ve 151 RS hakkında pek de olumsuz bi düşünce duymadım. Özellikle motorin abimiz sayesinde bir çok şey öğrendik ama niye bu kadar kötülüyorlar anlamadım. Herkesin bi bütçesi var ve ona göre motor alıyor. Yamaha,honda 1500 ytl olsa mondiali kim alır. İnsanlar gerçekten anlaşılmaz

Cevaplar basit:pahallı alınan ve sorun çıkaran bir motoru olabilir:queen: ,zamanında japoncu diye böbürlenmiş;şimdi çine binmeyi yediremiyor olabilir:queen: ,Çinlilerin istilasından korkan biri olabilir:queen: ya da 15 milyarlık motorunu parkettiği yere birisi çin malını çekmiş olabilir:queen: :queen: .

arkadaşlar sağolun ya içimi rahatlattınız artık gönül rahatlığıyla 151 Rs'yi alabilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorin abi şimdi son durum ne forumda? kimlerde RS 151 var? sen bi ara tablo yapmıştın, nickname, ve motorun rengi şeklinde.. onu bıdaha tazelesek olmazmı?

:cat: evet ii olur gerçekten de biri gönüllü olsun bu tip işlerle yaw:) mesela sen???

motorinn' Alıntı:
:cat: evet ii olur gerçekten de biri gönüllü olsun bu tip işlerle yaw:) mesela sen???
abi ne çok isterdim bi bilsen :) ama bunu gercekten nasıl oluşturabılırız? hani birine , sen liste yapıcaksın demek ayıp olur ama, bunu bı sekılde yapsak ıyı olur. yeni bi konu mu acsak, rs 151 i olan parmak kaldırsın. sonra onları burda listeleyelim, diğer baslıgı silelim. olmazmı?

sanırım topik kitlenir.Ama ben bir anket koymayı deniycem başa oraya tıklayabilirsiniz eğer başarırsam..

Anket eklenmiştir,tıklayabilirsiniz

(not:ankette hata yaptım isimler gözükmüyor,birisi listeyi mesajla yapsın)

Son düzenleme:
BİNEN BİLİR motorin abi:p bak birini daha 151 sahibi yaptık bile:cherry: bu anket olayınıda tuttum walla ii fikir :cat:

Kullanıcı listesi

fbmania' Alıntı:
BİNEN BİLİR motorin abi:p bak birini daha 151 sahibi yaptık bile:cherry: bu anket olayınıda tuttum walla ii fikir :cat:

Aslında anket istediğim gibi olmadı.Rakamlara tıklayınca kimler hangi motoru kullanıyor görecektik.Mod arkadaşlardan rica ettim düzeltmelerini ama takdirlerine kalmış artık...Olmazsa mesajla liste yapacağız.Yani herkes kopyalayacak ve alta kendi ismini ve motorunu hatta bölgesini yazacak.Küçük bir kullanıcı gurubu dahi olsak,en azından servislere vs. yaptırımcı gücümüz bile olabilir.Yani en azından buradaki sorunları paylaşır,servislere de yanlız olmadığımızı belirtebiliriz.

Yeniden başlıyalım o zaman,kullanıcılar aşağıdaki listeyi alıntı yaptıktan sonra kendi özelliklerini de yazarak mesaj atsın lütfen.

1. motorinn(150 RS,kırmızı,İstanbul)
  2. Mel-a-ku(150 RS,siyah,İstanbul)
  3. Team 106 GTI(150,RS,siyah,İstanbul)
  4. space ,yeşil (wuxy150,Yeşil,İstanbul)
  5. ?

1. motorinn(150 RS,kırmızı,İstanbul)
5. silves ( 150 RS sarı Antalya

motorin abi. RS 150 DEĞİL, RS 151

silves´isimli üyeden Alıntı
1. motorinn(151 RS,kırmızı,İstanbul)
5. silves ( 150 RS sarı Antalya
6. fbmania (151 rs mavi İzmir)

Son düzenleme:
Yani:

1. motorinn........(151RS.....kırmızı..İstanbul)
2. Mel-a-ku........(151RS.....siyah...İstanbul)
3. Team 106 GTI.(151RS.....siyah...İstanbul)
4. space............(wuxy150..Yeşil...İstanbul)
5. silves.............(151RS.....sarı.....Antalya)
6. fbmania..........(151RS.....mavi....İzmir....)

Farklı marka ama ikiz motoru olanlar da listemize katılabilir arkadaşlar.Hem bu şekilde aynı şehirdekiler birbirleri ile tecrübelerini kolayca paylaşabilirler

Son düzenleme:

7.kahraman34......(AS150T..kırmızı..istanbul)

Son düzenleme:
güzel yaw,:cat:

ek:İnanmıyorum yaa:cyclopsan ,151 RSİ alan biri var ,ankete tıklamış:sunny: , kim oooo??:king:

Son düzenleme:
arkadaşlar selam aranızda yeni sayılırım bende rs 151 almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var...Yakıt tüketimi nedir?Çok arıza yapar mı? Şimdiden teşekkürler...Herkese kazasız ve iyi sürüşler.

safa292,hoşgeldin dostum,
Birinci sayfadan itibaren okursan; motor hakkında bilgi sahibi olacağın kanısındayım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar