Makine, dostum bu dediğin servis nerde? eğer aynı anda o kadar motora hizmet verebiliyorlarsa +2 karbüratör 1 konjektör vs.parça bulunduruyorlarsa iyi bir servis olmalı.Ben kenüz yanan far ampülünü (12V 18/18w)bulamadım zira.
Saydığın arızalardan benim motorumda yok.İlk parti olmasının avantajı belki.Ayrıca bunlar tüm ucuz çinlilerde olabilecek,giderilebilir sorunlar çok önemli şeyler değil.Ben de farklı marka bir başka kardeş motorun 2 gün sonra servise konjektörü yanık bir şekilde geldiğine şahit olmuştum,hemen değiştirmişlerdi üstelik adı yaygın olmayan yed. parçası tereddütlü bir marka idi.Bu sorun ampül bulamayıp 12V 35/35w civalı ampül takılmasından kaynaklanıyor olabilir tahminimce.Konjektör üretimde zorlanıyor olabilir farlar açıkken.Adamlar boşuna düşük wattlı ampül koymamıştır eminim.Benim şu an tek farım yanmıyor,büyük w ampül takmıyorum,orj ampülü bekliyorum.
Karbüratörlerdeki oksitlenme bilirsin ki normaldir,içinde benzin kalıp sonra uçmuş 4t karb.ler oksitlenme yapabilir.Tinerli temizlikle giderilebilir.
Farklı yazı (151><150)olayına rastlamadım henüz.
Arıza motosiklette muhtemeldir,tecrübeliler herşeye hazırlıklı olurlar,yeniler de yazdığın gibi granajı oturmadı,gazteli koptu,debriyaj ayırmıyor,tekliyor,stop etti vb. gibisinden ustaların başını ağırtırlar.Bu işler böyle gider.
Ben motorumdan son derece memnunum.Verdiğim para = aldıklarım açısından.Garantisi dolunca 1 adet daha almayı bile düşünüyorum (diğerini yedek parça yapmak için).Neden mi? çünkü Joyride 200 e bu motorun 3 katı fiyat ödeyecektim nerdeyse.Ayrıca bu tipte tüm aradığım özellikler fazlasıyla mevcut.fazlasıyla diyorum çünkü tek endişem gücü idi o da yeterli çıktı maşallah.
Team 106 GTI, Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Korumalarını da kaliteli almakla iyi etmişsin (bizde yok ya neyse

)
Direksiyon kilidi şu: park halinde didonu sola çevirip kontağı bastırıp sola çeviriyor ,anahtarı çıkarıyorsun kitlenmiş oluyor.Piyasada muhtelif disk kilitleri var ancak güvenilirler diyemem,en iyisi biryere zincirlemek+alarm taktırmak.Kasko da olunca daha ne istiyooonn.