selam millet,
motoru az once saat 00:15 te garaja koydum, üzerindeki kilometre gercekten cok guzeldi, 4 gündür biniyorum ve 151. kilometredeyim
öğleden sonra hava biraz sogudu, marşa bastım yemedi, bi kac defa denedim anca aldı, yanlız şöyle bi olay var, kullanma klavuzunda motor çalışmassa marşa 10 saniye arayla basın diyor, ve 5 saniyeden fazla basılı tutmayın diyor, bende öle yapıyom, hava soguk olunca 10' ar saniye arayla bastım marşa almadı sonra marşa basıp gaz verince çalıştı. marşa basıp ateşleme yaptıktan sonra gaz verince çalışıyor meret, bundan dolayı bi sıkıntı yaratırmı ?
yüksek rolantide çalışıyor alet, bi arkadaşım 500 lük bakımda düşürürler dedi, birde çok hafif gaz verip yavas gidince arka plastik aksamdan bi titreme sesi geliyor, yan ayaga yatırmaya kalktıgımda durmuyor alet, orta ayagın ustune koyuyorum mecburen, birde orta ayak kendiliginden atmıyor bazen, ayagımla itelemek zorunda kalıyorum.
4 günde bu kadar sorun

anlaşılan yarın servisin yolu göründü,
depoda benzin bitmek üzere, sanırım bi 10-20 km daha giderim, 15 ytl lik benzin almıstım ilk aldıgımda 151 km deyim, şuanda 100 krş tan biraz az yakıyor.
hadi hayırlısı çok uzun oldu ama idare edin