kartalda istasyonun yanında hızarcıoğlu var bir bak istersenaidikurt' Alıntı:Arkadaşlar allah aşkına biri bana 151rs alabileceğim istanbulda bir bayi adı versinler heriflere uyuz oldum kimse indirim yapmıyor bana indirim veya hediyeler verebilicek bir bayi verebilirseniz hemen gidip alıcam acil lütfen hemen almak istiyorum
Millet hep ucuz almış ama hep izmir yada istanbul dışından istanbulda boyle ucuz yerler yokmu trink para nakit vericem.
Konunun aciliyeti önemlidir yardımlarınızı rica ederim.
Hayırlı olsun arkadaşım bende de sarısı var bende memnunumunique_001' Alıntı:bende rs 151 aldım çok memnunum düşünenlere tavsiye ederim...
ya bu düşünce fena değil bunu bir proglamlayalım çok iyi olur gibi geliyor insanlar hep yapıyor yeni arkadaşlıklar yeni yüzler fena olmaz valladostdark' Alıntı:Hayırlı olsun arkadaşım bende de sarısı var bende memnunum
zaten yakında RS 151 diye bir gurup kurarsak hiç şaşmam bayağı fazlalaştı
hani hiçde fena olmaz düşünsene pikniğe giden 30-40 RS 151 çok sükseli olurduk:queen:
tego' Alıntı:ya bu düşünce fena değil bunu bir proglamlayalım çok iyi olur gibi geliyor insanlar hep yapıyor yeni arkadaşlıklar yeni yüzler fena olmaz valla![]()
Arkadaşlarmotorinn' Alıntı:Arkadaşlar güzel olur gerçekten.Ancak önce listemizi dahi oluşturmadık.Bakalım kim nerden? önceki sayfalarda biryerdeydi.Herkes ismini eklesin lütfen.Sonra da şehirlere göre toplantılar yapabiliriz.
buldum listeyi:
1.motorinn................(151RS........kırmızı.....İstanbul)
2.Mel-a-ku................(151RS........siyah.....İstanbul)
3.Team 106 GTI.......(151RS........siyah.....İstanbul)
4.space....................(wuxy150.....Yeşil.....İstanbul)
5.silves....................(151RS........sarı.......Antalya)
6.fbmania.................(151RS........mavi......İzmir....)
7.kahraman34..........(AS150T.....kırmızı....İstanbul)
8.sorprendente.........(151RS.......siyah.....????????)
9.RAPTOR666............(151RS.......siyah.....Konya)
Arkadaşım iyi edersinİntercom' Alıntı:Merhaba arkadaslar,
yaklasik bir ay dan beri gün be gün yazdıklarınızı okuyorum. siteyi gayet olumlu kulaniyorsunuz, bir Mondial sahibinin basina neler gelir bu sorunlar nasil cözülür, hepsi burada. hepinizin ellerine saglik, hepinize tesekkürler! :cat: sayenizde bir cok fikir sahibi oldum, artik dayanamiyacagim ve bende bir RS 151 alicagim. İstanbul yollarina hayirli olsun!!
motorinn' Alıntı:tego ve everyday, arkadaşlar sitemizde üstüste mesaj yazmak yasaktır.Lütfen bu kurala uyalım,arkadaşları da uyaralım.Modlar farkederse uyarı gelir ona göre![]()
raptor666 dostum far tasını mı açıp bantladın pek anlayamadım.Bir de motoru düşürmüşsün sanırım,geçmiş olsun.
Arkadaşlar bu arada ben de uğraştım biraz motorla.Artçının ayak bastığı yerlerin altındaki boyalı granajın ucu çatlamış.Oralar zayıf kalıyor aman dikkat edin.Normal oturuşla bişey olmaz ama bir ayağı motora basıp ta diğerini arkadan atıp binerken(ata biner gibi) kırılabilir.Bu benden uyarı olsun size artçıları düzgün bindirin yani bir ayağı motora değil de yere bassın binerken.Motorda ayağa falan kalkmasın.
Aslında ben orayı bir lama ile sağlamlaştırdım.Granajı da önce japonla yapıştırdım,sonra da arka kısmına bor tozu ve japonla takviye yaptım.Fakat bayağı uğraştırıyor bilginize...
Ekli dosyayı görüntüle 337
Ekli dosyayı görüntüle 338
Ekli dosyayı görüntüle 339
Ekli dosyayı görüntüle 340
Ekli dosyayı görüntüle 341