Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
bilgi maksadında yaziim dedim

motoru gecen sene sattıgım arkadas yanıma geldi 4 binde sattım 6 bin olmuş,

ve kayış kopmuş.. japon bi kayış takmış ama anlamıyor servis takmış şuan motorun gidişi değişmiş =)

ölmüş topik :salut:

yıkadım bugün soğuktu hava fazla uğraşmadım.

yeni resimler:

aa020dj3.jpg

aa019pz1.jpg

şaşmaz bakımlar her bınde yag degişimi (castrol) we bu sırada hava filtresi yıkama yaglama her 2bınde kayış degişimi iyi olsun kotu olsun (bando) balatalar falan kontrol edılır.

sana helal olsun 2 bınde kayış degişim:queen:

hehe hakkatten ya 2 binde kayışmı değişir.hemde bando üzerindeki orjinali

zaten 5 bin rahat gider..

bu arada benim arka disk frenin kaliperi zangır zangır oynuyor şimdilik sorun

yokta ilerde iş açabilir ne yapmam gerekli ?

2 bın ıyı bnce yolda kalmaktan iyidir bı resım cekemedımkı zaman bulup koyacam cevairin resimlerini

ne saçmalıyorsunuz siz ya 2000 de kayış değiştir falan benim motor 21000 km de HİÇ BİR YÜRÜYEN AKSAMINI DEĞİŞTİRMEDİM NE BALATA NE KAYIS NE ÇEKİ BALATALARI NEDE LASTİK HERŞEYİ ORJİNAL DAHA KAYISI MERAK EDEREK SÖKTÜM KAPAĞI KAYISTA BİR SORUN VARMIDIR DİYE 20000 KM DE İKEN İLK GÜNKÜ GİBİ ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BİR SORUN YOK HİÇ BİR YERİNDE

"gursus" aynaları değiştirmişsin inceleriyle,yakışmış.Kalınlar çok sorun çıkarıyor.Değiştiricem motoru ondan yapmıyorum değişiklik.16.000de benim motor.yürüyen aksam çok çabuk arızalanıyor.Motor kısmında sorun yok.

Saygılarımla...

evet dostum eğiştirdim tavsiye ederim daha şık ve daha kullanışlı bunlar

esneme payı oluyor kapıdan falan içeri sokarken .

ayrıca orjinalleri ışıklı falan hoşlanmıyorum:cherry:

saygılar benden...

ewet dostum sacmalıyorum bn artık 2bınde degiştirmeyecem her kontak actıgımda kayış degiştirecem sanada eskılerı werırım.

teşekür ederim verirsende yalnız eğer öle bişi yapıyorsan hemen sat o motoru ben öyle motorun kusura bakma ağzına .......

ewet dostum sacmalıyorum bn artık 2bınde degiştirmeyecem her kontak actıgımda kayış degiştirecem sanada eskılerı werırım.

kayış felan deiltirme koptugu yere kadar git koptugu yerde motorcuya git yada kendin tak yani böyle şeyleri düşünme milletin motoru kitliyor yolda kalıyor sende kayış kopsun yolda kal takma böyle şeyleri kafana.Ben sevmem yolda kalmayı felan dersen ara ara kntrol et böyle şeyleri düşünme allah kaza bela vermesin saygılar

nıe kayış degiştirdigin için mı anlayamadım nıe agızına ........ diyon

daha hiç oyle bişey başıma gelmedı bı kere yolda kaldım oda beyın bozulmuş ondan

Son düzenleme:
nıe kayış degiştirdigin için mı anlayamadım nıe agızına ........ diyon

daha hiç oyle bişey başıma gelmedı bı kere yolda kaldım oda beyın bozulmuş ondan

aga adam motoru aldım alalı hiç kayış deyiştirmedim diyor sen her 2000de deiştiriyorum diyorsun her 2bin çok erken sen onu 5bin yap paşam daha iyi olur

aga adam motoru aldım alalı hiç kayış deyiştirmedim diyor sen her 2000de deiştiriyorum diyorsun her 2bin çok erken sen onu 5bin yap paşam daha iyi olur

Tamam artık yeter kayış muhabbeti sıktı gerçekten isteyen istediği km de

değiştirir biraz paylaşım yapın resim falan ekleyin yaptıklarınızı paylaşın

sökücem valla motorumdan kayışı sizin yüzünüzden aa:p

Kızdırmayın gürsu kardeşimi sen kayısı sökünce yerine zincir taktır gürsu:)
Benim geçenlerde canım sıkıldı gittim bi elektirikçiye 3 tane anahtar aldım.
Bir tanesini motorun önde yer varya içi ufak mazeme koymak için içer yarayan yer oranın içine monte ettım, motorun kontagının kablolarınından motorun elektirigik kablosundan ona bir kablo çıkardım ne işe yaracak dersenız motorun çalınmasını biraz önler kantagı motora taktınız motor çalışmıyor illa o alttaki dügmeye bsacaksınız onu acık duruma getireceksiniz.Diger 2 anahtarıda farın yantarafına dogru hem sagda hemde solda rüzgarlık gibi birşeyler varya oruya taktım motordaki bütün renkli ısıklar ordan acılıyor bizim burda polisler kızıyor renklı ısıklara, önceden ben kısaları açınca bütün renklı ısıklar yanıyordu artık öyle deil sadece kısa farlar yanıyor yandakı dügmeleri basınca diger renklı ısıklarda yanıyor canım sıkılıyordu gecen gün bunları yaptım bende

Son düzenleme:
yarın motorun çok işi war yaa bi turlu resım cekıp koyamadım bi koysam cevarımın resmını zaten çitf egzos,acık hava filtresi ve tesisatı gormuştunuz projeler saglam ama yavaş gıdıyo malum krız war ınşşah yaza kadar hersey bıtecek bide bana jant lazım orjınal jantlar 3,50*13 ınç bunun biraz daha geniş i ve kalını sanırım bı ark yapmıştı bunu burgman jantı falan dıyodu ama

yarın motorun çok işi war yaa bi turlu resım cekıp koyamadım bi koysam cevarımın resmını zaten çitf egzos,acık hava filtresi ve tesisatı gormuştunuz projeler saglam ama yavaş gıdıyo malum krız war ınşşah yaza kadar hersey bıtecek bide bana jant lazım orjınal jantlar 3,50*13 ınç bunun biraz daha geniş i ve kalını sanırım bı ark yapmıştı bunu burgman jantı falan dıyodu ama

merak ettim resimleri bekliyorum dostum kolay gelsin sana çalışmanda bende bi

aralar açık hava filtresi düşünüyordum bulamayınca vazgeçtim biraz bilgi

verirsen iyi olur:cat:

Kızdırmayın gürsu kardeşimi sen kayısı sökünce yerine zincir taktır gürsu:)
Benim geçenlerde canım sıkıldı gittim bi elektirikçiye 3 tane anahtar aldım.
Bir tanesini motorun önde yer varya içi ufak mazeme koymak için içer yarayan yer oranın içine monte ettım, motorun kontagının kablolarınından motorun elektirigik kablosundan ona bir kablo çıkardım ne işe yaracak dersenız motorun çalınmasını biraz önler kantagı motora taktınız motor çalışmıyor illa o alttaki dügmeye bsacaksınız onu acık duruma getireceksiniz.Diger 2 anahtarıda farın yantarafına dogru hem sagda hemde solda rüzgarlık gibi birşeyler varya oruya taktım motordaki bütün renkli ısıklar ordan acılıyor bizim burda polisler kızıyor renklı ısıklara, önceden ben kısaları açınca bütün renklı ısıklar yanıyordu artık öyle deil sadece kısa farlar yanıyor yandakı dügmeleri basınca diger renklı ısıklarda yanıyor canım sıkılıyordu gecen gün bunları yaptım bende

zinciri sen taktırıyodun enson nosscum tam senin motora göre hem:bounce:

Son düzenleme:
mondial diğerlerine göre daha kaliteli misal egzozlar asya yuki vs markalarda egzozlar daha değşik ama mondialde daha fazla çıkıo ses olrak.mondial diğer motorlara göre (mondiale benzeyen)daha iyi 151rs ise mükemmel gibi bişe bende kullanıyoum güzel arada bir sorun versede motor bu yani sorun normal

mondial diğerlerine göre daha kaliteli misal egzozlar asya yuki vs markalarda egzozlar daha değşik ama mondialde daha fazla çıkıo ses olrak.mondial diğer motorlara göre (mondiale benzeyen)daha iyi 151rs ise mükemmel gibi bişe bende kullanıyoum güzel arada bir sorun versede motor bu yani sorun normal

memlunsan sorun yok dostum:cat:

merak ettim resimleri bekliyorum dostum kolay gelsin sana çalışmanda bende bi

aralar açık hava filtresi düşünüyordum bulamayınca vazgeçtim biraz bilgi

verirsen iyi olur:cat:

zinciri sen taktırıyodun enson nosscum tam senin motora göre hem:bounce:

guzel bişeyde sorun yer onemlı suya karşı korumak için butun gun ugraştım hortum falan aldım bagaja koydum falan problemlı oldu yarın tekrar yapacam bişey bakalım bu sefer nasıl olacak inş yarın cekerım resımerı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar