şaşmaz bakımlar her bınde yag degişimi (castrol) we bu sırada hava filtresi yıkama yaglama her 2bınde kayış degişimi iyi olsun kotu olsun (bando) balatalar falan kontrol edılır.
sana helal olsun 2 bınde kayış degişim:queen:
"gursus" aynaları değiştirmişsin inceleriyle,yakışmış.Kalınlar çok sorun çıkarıyor.Değiştiricem motoru ondan yapmıyorum değişiklik.16.000de benim motor.yürüyen aksam çok çabuk arızalanıyor.Motor kısmında sorun yok.
Saygılarımla...
ewet dostum sacmalıyorum bn artık 2bınde degiştirmeyecem her kontak actıgımda kayış degiştirecem sanada eskılerı werırım.
nıe kayış degiştirdigin için mı anlayamadım nıe agızına ........ diyon
daha hiç oyle bişey başıma gelmedı bı kere yolda kaldım oda beyın bozulmuş ondan
aga adam motoru aldım alalı hiç kayış deyiştirmedim diyor sen her 2000de deiştiriyorum diyorsun her 2bin çok erken sen onu 5bin yap paşam daha iyi olur
yarın motorun çok işi war yaa bi turlu resım cekıp koyamadım bi koysam cevarımın resmını zaten çitf egzos,acık hava filtresi ve tesisatı gormuştunuz projeler saglam ama yavaş gıdıyo malum krız war ınşşah yaza kadar hersey bıtecek bide bana jant lazım orjınal jantlar 3,50*13 ınç bunun biraz daha geniş i ve kalını sanırım bı ark yapmıştı bunu burgman jantı falan dıyodu ama
Kızdırmayın gürsu kardeşimi sen kayısı sökünce yerine zincir taktır gürsu
Benim geçenlerde canım sıkıldı gittim bi elektirikçiye 3 tane anahtar aldım.
Bir tanesini motorun önde yer varya içi ufak mazeme koymak için içer yarayan yer oranın içine monte ettım, motorun kontagının kablolarınından motorun elektirigik kablosundan ona bir kablo çıkardım ne işe yaracak dersenız motorun çalınmasını biraz önler kantagı motora taktınız motor çalışmıyor illa o alttaki dügmeye bsacaksınız onu acık duruma getireceksiniz.Diger 2 anahtarıda farın yantarafına dogru hem sagda hemde solda rüzgarlık gibi birşeyler varya oruya taktım motordaki bütün renkli ısıklar ordan acılıyor bizim burda polisler kızıyor renklı ısıklara, önceden ben kısaları açınca bütün renklı ısıklar yanıyordu artık öyle deil sadece kısa farlar yanıyor yandakı dügmeleri basınca diger renklı ısıklarda yanıyor canım sıkılıyordu gecen gün bunları yaptım bende
mondial diğerlerine göre daha kaliteli misal egzozlar asya yuki vs markalarda egzozlar daha değşik ama mondialde daha fazla çıkıo ses olrak.mondial diğer motorlara göre (mondiale benzeyen)daha iyi 151rs ise mükemmel gibi bişe bende kullanıyoum güzel arada bir sorun versede motor bu yani sorun normal
merak ettim resimleri bekliyorum dostum kolay gelsin sana çalışmanda bende bi
aralar açık hava filtresi düşünüyordum bulamayınca vazgeçtim biraz bilgi
verirsen iyi olur:cat:
zinciri sen taktırıyodun enson nosscum tam senin motora göre hem:bounce: