mondial 151 rs / 34 tb 762

dün gece evin önünden çalınmış.. ben beylikdüzünde oturuyorum.. bı bölgede 3 tane daha duydum çalınan motor.. dün gece olmuş hepsi.. herkes dikkatli olsun..:(
görenler için:0539 287 02 04

ilginç bişi dikkatimi çekti.. 14 kişi okumuş ve 1 kişi bile geçmiş olsun yazmamış.. ama dikkatimi çeken bu değil.. diğer çalıntı ilanlarına baktığımda çin motoru çalındığında kimsenin geçmiş olsun yazmadığını farkettim.. arkadaşlar çalınan motorun bana maliyeti 2 milyar lira.. ve hala taksitlerini ödüyorum.. çin motoru deyip geçmeyin.. o da parayla alınıyor!!

Çok geçmiş olsun. Bu hırsız olacak yaratıklarında allah belalarını versin !'^+^+%&/()=(/&+%

arkadasım cok büyük gecmiş olsun sitem etme sakın emin olki o ark.larda cok üzülmüşlerdir

teşekkür ederim arkadaşlar.. bugün bir güsellik oldu onu sizinle paylaşıyım bari.. ben beylikdüzünde oturuyorum,.. motorumun çalındığını duyan kusenim kullanmadığı 110 ft mondiali bana vermek istedi (bende aldım:))) yanlız motor düzcedeydi.. çalınan 151 rsle istanbul içine gitmeye korkarken.. bugün o motorla düzceden büyükçekmeceye gelddim.. baya yoruldum ama motorda sorun çıkmadı;)

arkadaşım gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun aynısı bende de var (mavi) inşşallaah bulunur ...

geçmiş olsun... adiler sırf bunlar yüzünden motor almayı iki kez düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar