Haklısınız, kendi seçimimi yaptım arkadaşlar, kesinlikle canlı renklere tahammül edemiyorum. Aslında güzel görünüyorlar fakat ben ağır kalmayı seviyorum sürekli enerji saçan bir motorum olsun istemem açıkcası
GRİ nekadar güzel görünüyor
---
Arkadaşlar bir tanıdığım tarafından Burgman AN125 'i almamı tavsiye etti ve mondial için demediğini bırakmadı, sonuçta bizlerde insanız ve ister istemez konuşmalardan etkilenebiliyoruz... Haklıydı aslında suzuki kalitesi vardı motorda, gittim inceledim motoru, evet malzeme kaliteli ama gönül bu, neyi isterse ona gider, birtürlü motora ısınamadım, denedim denedim amahiçbir albenisi yoktu... Şimdi ankarada bana en yakın mondial bölgesini arıyorum yarın gidip birde 150zc inceleyeceğim. Renk konusuna gelincede aslında sadece eğlenmek amacıyla bunları yazdım elbette giryi alacağım :cherry:
---
Arkadaşlar bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum, 15 mart tarihinde direksiyon sınavına gireceğim ve hiçbirşekilde motor geçmişim yok, sürmüşlüğüm bile yok ama geçenlerde bi üstüne oturdum fakat çalışmıyordu

---
Çok sevdiğim saygı gösterdiğim kursum bana hiçbirşey öğretmedi ve " herzaman en iyi eğitimi vermeyi amaçlıyoruz" dediler. Ne öğrettilerki? 400 YTL kurs parası ödedim zehir zıkkım olsun. Bundan sonra oraya kimseyi göndermeyeceğim, çevremede durumu anlatıp kişisel kararı vermelerini önereceğim.
Arkadaşlar, motorun detaylı resimlerini çekip gönderebilirmisiniz? sele altı gibi mesela, kaskı koyduğunuz yer ve daha aklınıza gelen başka yerler