50-60 la RODAJ yaparsan sen ohoo....
Yani bak istersen bas ilk zaman bişey olmaz sanabilirsin ama ömründen yersin...
Ben yine anlatayımda sonra günah benden gitsin
Motorunu ilk aldığında ki sen ankaradasın soğuk orası herzman önce ısınmasını bekle...
5 Dakika motor rölantide çalışsın ve yağlansın,ısınsın...Tam ısınmadan performansını vermez ve iyibirşeyde değil zaten ısınmadan motora yüklenmek...
İlk 500 kmde yani yağını değiştireceğin zamana kadar ulan nasıl kalkıyo dur bi kaç basıyo veya fren asılması denemeleri yapma!
Gazı Asla SONUNA KADAR AÇMA 3 birim düşünürsek gazı 1/3 şeklinde maksimum açarsın ve şuna dikkat et motor zaten anlayacaksın gazı sen sabit tutsanda belli devire kadar hızlanıyo sakin kalk o zaten hızlanıcak!!!
hızın bence ve kitapta yazan veriye göre 35-40ı GEÇME..!!!
Herkkes bişey der sen beni dinle ve 40ı geçme!
1000den sonra bazen bazen 40ı devirli bi şekilde geçersin...
Yağını serviste en iyi kalite yağdan koydur 25-30a koyuyolar sanırım sen en iyisinden koydur hatta artık mondialin kendi yağı var galiba anlaştığı bi firmayla falan ondan koydur... ve tam 500de git yağını değiştirmeye...!
İki kişi SAKIN VE SAKIN VE SAKIN binme abicim 500 dolmadan...! Yokuşlarda zorlama uzun yokuşlara yeniyken makina girme bence...
2 kişi binmek zorunda kalırsan çok zorunda kalırsan düz yolda git gel ve çok daha nazik kullan gazı...
oraya buraya lakalara falan girerken yine çok nazik girmeni tavsiye ederim herzman double fren kullan ki frenlerimiz gayet iyi...Süspansiyon sert olucaktır illaki zamanla yumuşar merak etme sende benim gibi ağır bi adamsan daha kısa sürede yumuşar
Aslında şunuda söyliyim sürekli aynı devirdede gitme yani baktın uzun bi yol var biraz biraz acıp tekrar bırakabilirsin aralarda amaç parçaların her hızda eşit sürtünerek alışmasını sağlamak...
Ha sen bu dediklerimi yapmazsan ne mi olur?
HİÇBİRŞEY OLMAZ !!! ama şimdilik olmaz sen har gür kalkarsan kaç basıyo diye zorlarsan sert duruşlar yaparsan ısınmadan binersen lakalardan çat çut geçersen yağını 750 kmde 1000de değiştirirsen ucuz yağ koyarsan 2 hatta 3 kişi binersen yokuşlarda zorlarsan kendi malını ÇOK HIZLI yersin arızalar başlar performans düşer hatta fiziksel problemler bile çıkar sonra buraya yazmaya başlarsın dudu teyze gibi ah şu oldu bu oldu diye...
Bak ben 8000e geliyorum(ALLAH nazardan Korusun) ciddi bir problemim olmadı ufak tefek veya benim kafamı kurcayalan şeyler oldu...
Eski sayfalarda bi son hız konusu bi fren birde egzoz olayı vardı...
Son hız konusu ben çok araştırdım ve artık biliyorum ki benim motorum kendi odometreme göre 80-85 gidiyo çok uzun rüzgarsız bi yolda belki daha da gider mi bilemem ama daha hafif biri gider onu biliyorum... zaten fabrika net verisi 85km olarak yazıyor...Egzoz konusu ben egzozu kestirdim motor rahatladı sesi zaten chopperdan farksız vitesli ve çok fazla tok bi sesi var ama yokuşlarda ve uzama konusunda daha iyi oldu...Birazcık benzini fazla yer oldu ama göze batmıyo fren konusundada bir günde 670 km falan gitti hidrolik azalmıştı ve fren yumuşamıştı hepsi bu onun dışında hiçbir ciddi problem yaşamadım...
Tüm bakımlarına ZAMANINDAN ÖNCE gittim hepsini yaptırdım yağlarımı nerdeyse her 1000 kmde değştirdim sağlıklı tertemiz hala parlayan bi motorum var sende öyle kullanırsan emin ol seninde motorun bbenimki gibi problemsiz olur...
Bu motor kullanıcısına ÇOK bakar!Ve naziktir yani honda yamaha gibi öyle dağlara taşlara KAYA gibi bi motor değil!!! Sen nazik kullan o da sana uzun ömür verir...İlk günlerimdeki heyecanım aklıma geldi keşke tekrar 0 motor alsamda bu sefer çok çok çok daha dikkatli binsem...
İlk aklıma gelenler bunlar daha çok detay yazarım ama konu olması lazım...Belki KIL bi binici olarak gözükebilirim ama hayır ben sadece MALIMI SEVEN BİR biniciyim!
Arkadaşlar, çevremden gelen yoğun baskıya rağmen yıkılmadım ayaktayım mondial150zc hayranıyım taraftarıyım fanıyımhayallerimi süslemesinin sonuna geldi neredeyse çok az bi zaman içinde motoru alıyorum...
---
Rodaj kısmına hiç girmeyelim başım dönüyo :queen:, 1000km tin tin tin gidecezz