Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

olm ben esprisine dedim zaten havayla ne ilgisi var la
bende Vmax falan alırsam buraya resimlerini koyarım canımmmmm
:):):)

Inssallah , alrsin wala herkes istedigine kawussun ne diim benim karakacann herkese selami war bu arada olu olan tek topic bizimki deil bzim cbf500 de olulerde gerci millet orda fan club yapmis orda takilio hep , acaba bizde ole bisi yapsakmi:silent::)

Merhaba ZC ciler ben 151 rs kullanıcısıyım.. şu sizin motor ne yakar merak ettim ? km de ne yakıyor kesın bı cvp verecek varmı ?

slm WAsCO wala ben sana yardmcı olrdum sewe sewe amma hıc olcemedm yawf:pr: ama sunu diim 8ytl ye ordudan gıresuna gıttım gezdım geldm byagıda sasrmıstım acıkcası nası bıtmez dıe ama kesın bı sayısal deger yoq bızımkıler sımdı damlarlar ınsallahta olcenler arasndan bırılerı yazr ınşş....:cat:

YYYYuuuuppiiii yarn ORDU MT olarak samsun cıkarması yapcaz ınşşş.... fotoalrı atarm sonra inşşş.. oh bea moralm yukseldı :rendeer:

Son düzenleme:
acikcasi bende cok sasmistim o paraya nasil olr die ama sonradan alistim:) ya zati benm bu motorda kesn bi sorun war yaa :mrgreen::cyclopsan hem en hizli hem en az yakan cok garip harbiden
o yuzden daha fazla sasrmamak icin satmaya karar werdim:mrgreen::p bu arada diger arkadslar hala tesrif edemediler huhuu millet soru soran biri war burda yardmci olsanza...

Size kötü bi haberim war arkadaşlar şu an için kesin bişi sölemek doru değil ama büyük ihtimalle bnm basta motor sonrada zc işi yatar gibi şu an için ailevi olarak düşündüğümüzde maddi açıdan baya zorlıcak bişi gibi ama tabi belli bi zaman war ortada 21 Nisan o zamana kadar ne olur belli olmaz...
Ama bn yinede motordan vazgeçmeye hiç niyetli değilim ve vazgeçmemde!Bundan dolayı 2. el motorlata bakmaya basladım olursa çok mutlu olurum hiç kullanılmamsı 0 bi zc'm ama olmazsada 2. elede razıyım çnkü motoru çok seviyorum ve kendimi nisana acayip çok alıştırdım bu nedenle 2. elde uygun fiyata motor görürseniz bana dildirmenizi baylaşmanızı rica ediyorum 150 hs, 150 zc. 151 rs , 125 mt, 125 rt, diğer mondial modelleri, ramzey modelleri veya diğer model scooterler hatta cup bile olabili ama 1000 ytl civarında olması bnm için önemli arkadaşlar yardımlarınızı vekliorum
Saygılarımla...:rendeer:

Aaa nedemek kullanicisi kalmadi wala ben birine sattim motoru ondan fazla kullaniom gelip gittikce zc mi!! nese anlasilmaz oldu yine de neyse...

yha beyler bişi sorucam size bu eksoz nikelajı ne işe yarıo?
eksozu söküp içini temizletsem ucunada nikelajı taksam güsel olurmu eksoz nikelajında güsel ses verir dio özelliklerinde??:silent:

egzoz nikelajı_??egzoz ucumu demek ıstedın görüntüden basta bişi değil ama farklı şeyler yapıolar bazıları egzoz ucuna sılındır gıbı bısı koyuyo ıslık calıyo motor bnun gıbı seyler bence bulasma motora zararı olur ıcını boşaltman felan ben yaptımda noldu bi ses veriyodu baska bişi yok motorun omrunu yersin piston sekmanlarını yersin yaglamayı azaltırsın bosver...!!!!

PEh peh VATANi gorev yuce is ii hayrli olsun bakalm mayista yolcusun wala yaw topic dagiliomuuu::angry2:: sinirlendm VIn VIn hadi bakim yazin bisiler wala yaw kulanici kalmadi topc s.cti bu ne hadi bakim bisiler bulun ille motormu olmasi lazm aa

o hooo sız hala gırıomusunuz bu topıge bn hergun bakıyodum acaba bişi yaızıolarmı dıye son 2-3 haftadır bakmıoyorum bilee beyler yaşayan efsane 150zc yı unutmayalım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar