kardeş borcunu harcını plakaya göre ögrenebilirsin..sanırım devlet şifresi istiolar..birrde garanti internet bankacılıgındanda bütün borcunu harcını ögrenebilirsin plaka ile...
Çok iyi oldu bunları bilmem yarın bakıcaz bakalım artık kendimde bakıcam + motorcuyada götüreyim diorum sonuçta ne kadarda baksam ben fazla anlamıcam motoruna faLan bakar motorcu![]()
maxi oldugu yerde düşüyor bazen motorlar benimkindede var tam o basamagın orda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
hayalimdeki scooter ama çok para yaaaa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-gilera-lamborghini-dan-hizli-gp-800-48959023/detay/
http://v.youku.com/v_show/id_XNTg1ODczODQ=.html buda videosu deli motor yaaaa
inşh kardeş...Allah muhafaza etsinyavaş ve dikkatli sürüş oldugu sürece kaza bela %99 uzak olur benim düşüncem
mrb arkadaşlar, 36 yaşında bir öğretmen olarak aranıza katıldım. Bende 150 ZC ile bir aydır iki tekerli hayatı deniyorum. Yaklaşık 15 senedir araba kullanmama rağmen, bu yaz boyunca etrafta 2 tekerle biraz dolanmayı, hatta işime (12.5 km) gitmeyi deniyorum. Lakin izlediğim kaza videolarından sonra yanlış mı yaptım diye düşünmüyor değilim. Kışın soğuk havadan dolayı kullanabileceğimi hiç zannetmiyorum, hatta sıhhatimi kaybedebileceğimden korkup "değmez" be diyorum. Şimdilik yarım kask, kar eldiveni ve rüzgar geçirmez mont ile deniyor ve epey zevk alıyorum. Çevre yollarına girmeden ana caddelerden gitmeye çalışıyor ve koca tekerlilerden uzak durmaya çalışıyorum. Motorum henüz 3000 km de, suziki ekzos ve michelin lastik takılmış; performansdan şimdilik memnunum; eğer 2 tekerli hayat ürkütmezse en azından bir Joyride 200 maxi ile yükseltmeyi ve profesyönel kıyafetler almayı düşünüyorum. Ya da bu 2 teker işi "sakat" iş deyip 4 tekerli hayata devam edeceğim.
Aklıma takılan güvenlik ve teknik meseleleri buradan sorup, siz tecrübeli kardeşlerden öğrenmek isterim. Hepinize güvenli sürüşler dilerim.