Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

maksi geçen sahibindende senin motoru gördüm..hayırdır satıcakmısın motoru..beya yazmıssın özellikleri okudum.ben suan motorun çok yaktıgını düsündügüm için deneme yapıom.km yazdım tepo ful bakalım ne kadar gidecek

maksi geçen sahibindende senin motoru gördüm..hayırdır satıcakmısın motoru..beya yazmıssın özellikleri okudum.ben suan motorun çok yaktıgını düsündügüm için deneme yapıom.km yazdım tepo ful bakalım ne kadar gidecek

yok satmak için değil de, buyuk motorla takasa girerken motoru görsun diye öylesine koymuştum. arayan soran yok zaten. oysa 0 kmlisi bile benim motordan daha kötü ;).

benim ne kadar yaktığını öğrenmem bir kaç gün sürüyor, çünkü çok geziyorum. 9 ayda 8320 km olmuş. kendi 2 hatam dışında yolda kalmadım. 1000 kmde bir yağını değiştirmeyip bakımını yapmayanlar "bu çin motorları dağılıyor yeeaa" deyince müstehaktır diyorum.

haklısın valla bakımını yaparsan gayet iyi.ya bende gezecem hava süper gidecem edirneye sakaryaya ama ehliyet yok işete yazıldım alacam korkudan gidemiyorum.hiç arayan olmadımı motor için

elamanla konuştum plaka filan var motorda 3000 de
1500 lira diyorda 1200 1250 filan diyicem bakalım
ben zaten kendime almıorum motoru
bi yakınıma hediye vereceğim

cok ii bilgiler veriyorsunuz
egzoz sıkınıtısını anlamadım maxi?

arkadaslar benzını olcmenın en kolay yolu bılmıyenler ıcın soylıyım depoyu fullersınız. 100 km yada 50 km yol yaparsınız daha sonra depoyu tekrar fullersınız ve depo ne kadar yakıt almıssa yaptıgınız yol da ortadadır . 2. kez fullemede verilen para / 2 fulleme arasındakıyapılan km = km kac kurus yakarım :D

egzozun motora bagli olan vidaları gevser onlari sıkman lazım kontrel etmen lazım ses yapar sürekli.ilerleyen zamanlarsa saten delinir..

elamanla konuştum plaka filan var motorda 3000 de
1500 lira diyorda 1200 1250 filan diyicem bakalım
ben zaten kendime almıorum motoru
bi yakınıma hediye vereceğim

cok ii bilgiler veriyorsunuz
egzoz sıkınıtısını anlamadım maxi?

sadece ses sıkıntısı var. hafif bir zırıldama. o kadar... yoksa metreye 2-3 çukur düşen malatyada 8 ayda egzozu zorla kırdım.

benim suan egzoz sıkıntısıs sesi de yok eger egzosu da degisirsem bisi kalmayacak..eskiyene kadar bekleyecem egzoz için tekerler degisti madddi sıkıntıya gırdık bu ay :)

devir göstergesi koymaları da ayrı bir farklılık?
amacı ne hala anlamadım :D
vitesli motor değil zaten :D
devir yükseldi diye napacaz gaz mı kesicez

devir göstergesi koymaları da ayrı bir farklılık?
amacı ne hala anlamadım :D
vitesli motor değil zaten :D
devir yükseldi diye napacaz gaz mı kesicez

orijinal ağır varyatör bagalarıyla yokuş aşağı 100 km hıza gelince 9500 devir yapıyordu. kayışı ve egzozu değiştikten sonra 8000 devirde 110 kmyi geçiyorum. eğer ağır baga bulabilirsem yokuş aşağı motoru patlatmamam için devir göstergesi benim için lazım :bounce:.

yav simdide egzoz aldıracak sınız bana...agzozuda alırsam motorun görünümü süper olacak ..kafaya koydum onuda alacam..117 lira .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar