Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tesekler maxi.suan rodaj döneminde oldugu için kayabilir dediler.balansınıda yaptılar motoru lastikçiden çıkardım ve bindiim an farkettim motorun nasıl yere yapıştıgını.küçük çukurlarda bile eski lastiklerle tak tuk giriodu suan öle bişi yok sessizce geçio.bugun ki sürüşümden memnun kaldım hem görünüm olarakta çok hos duruyo.
bu arka firen ayarını nasıl yapacaz..tutuyo ama tam basmak gerekio firen koluna.önler arkalara göre daha ii

tesekler maxi.suan rodaj döneminde oldugu için kayabilir dediler.balansınıda yaptılar motoru lastikçiden çıkardım ve bindiim an farkettim motorun nasıl yere yapıştıgını.küçük çukurlarda bile eski lastiklerle tak tuk giriodu suan öle bişi yok sessizce geçio.bugun ki sürüşümden memnun kaldım hem görünüm olarakta çok hos duruyo.
bu arka firen ayarını nasıl yapacaz..tutuyo ama tam basmak gerekio firen koluna.önler arkalara göre daha ii

havasını almak lazım sanırım. ya da balatan erimiştir. bende 2 sorun birden var. para kalmadığı için bakım yapamıyorum.

yahu bir de bu malatyada gene hava filtresi bulamadım. internetten sipariş edeceğim artık. ırmak motor harici sağlam site var mı?

havasını almak lazım sanırım. ya da balatan erimiştir. bende 2 sorun birden var. para kalmadığı için bakım yapamıyorum.

yahu bir de bu malatyada gene hava filtresi bulamadım. internetten sipariş edeceğim artık. ırmak motor harici sağlam site var mı?

sorma ya maxi. bende bakım yapamıyorum. mondial servisten hariç bir yer buldum daha doğrusu bir yerlerden tanıdık. maddiyetı düzeltince ona götüreceğim bende. şuan direksiyonda acayip bir boşluk var gibi. fren yapıyorum tak ediyor. özellikle yavaş giderken. önceden daha azdı bu boşluk. adama bir bak dedim hi bakmamış bile.

bende yazayım...
bugün 4000 bakımını yaptırdım..
yarında nasipse sigortasını yaptıracam...
olmadı bende değiştireyimmi diye bakıyorum lastikleri....

aaa ayıpsın ben gelirim sen yeterki bekliyom de bu arada anlat bakalım kimsin nerelisin ne iş yaparsın tam anlamıyla tanışamadık ?

ben tavsiye ederim benim aldıgım lastiklerden almani biraz tuzlu gibi ama gerçekten sürüs keyfi mükemmel.buz motorda kredikartina da taksit yapıolar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------

ceyhun [email protected]
msn adresi ekleyebilirsin.

fiyat konusunda pek sıkıntım yok...(hakkediyor o fiyatı)
tek sıkıntım motoru satmayı düşünüyorum taktırsammı diye düşüncem ondan...
ki bu arada buz motor bana baya uzak ben anadolu yakasındayım:)

face kullanmıyorum sen ekle açtıgın zaman konusuruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------

anadolu yakasındada var unnamed bostancıda buz motor.satmayı düsünürsen ona göre bi fiyat koyarsın .ben suan düsünmüom ama satarsamda ona göre fiyat koyarım.olmadı sökerim eskileri takarım.elden satarım

11504.jpg

11549.jpg

11564.jpg

11573.jpg

11596.jpg

teşekkür ederim onuda öğredim.

bu üsteki resimler niçin konuyu kaçırdımda ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

????????? kimse yokmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar