sana nasıl yardımcı oldular ??
lastikler egzoz bunların fiyatı ile yeni bi motor alınır)egzoz güzel duruyo motorda..bende düsünüom o lastiklerdenmi alsam egzoz mu alsam die..suan motordakiler 5 aylık yeni egzosundada sorun yok ama şekil olarak degistirmek istiyorum.senin suan ki egzos nasil ses olsun herhangi bi tıkırtı falan geliomu.performansa bi etki varmı
dreamdark bu konuda çok haklı arkadaşlar.bu konuyla ilgili mondial'e bir şekilde sesimizi duyurmamız gerek.en basitinden bu başlıktaki tüm kullanıcılar mail atabilir.ayrı ayrı olarak.baktılar 50-60 kişiden tepki geliyor,illa ki kayıtsız kalamayacaklar.
tüketici mahkemelerine kadar yolu var.benim konuyla ilgilenecek tanıdıklarım da var ticaret odasında.
tamam,belki firma motorlaını geri çağırıp toplatmayacak ama an azından rahatsızlığını dile getirmiş olanlara ,serviste genel bir bakım,sağlam mı değil diye kontrol yaptırtacak.
ayrıca ceyhun,savunduğun davayı bir de şu açıdan değerlendir.Allah korusun bu olay senin başına geldi ve sen bu iki arkadaş kadar basit atlatamadın. en iyi olasılıkla sakat kaldın.şunu mu diyeceksin:" ya ben zaten böyle bir şey bekliyordum,kaçınılmaz sonumdu bu benim.1500 liralık bir aletten bundan fazlası beklenmez.kaderimde sakat kalmam varmış" mı,yoksa ilk fırsatta sen ailen firmanın tepesine mi binersiniz,yüklü miktarla tazminat davalarıyla?
lütfen biraz mantıklı olalım arkadaşlar.bu olayı böylece örtbas ettirmeyelim.
beyler yuvacık gezisine katılacak arkadaş varmı aramızdan?
ne zaman nerde bir türlü buluşamadık zaten kardeşim. ayrıca yuvacık ne tarafta![]()
29 mayıs pazar günü izmit kandıra tarafında....:cat:
lastikler egzoz bunların fiyatı ile yeni bi motor alınır)egzoz güzel duruyo motorda..bende düsünüom o lastiklerdenmi alsam egzoz mu alsam die..suan motordakiler 5 aylık yeni egzosundada sorun yok ama şekil olarak degistirmek istiyorum.senin suan ki egzos nasil ses olsun herhangi bi tıkırtı falan geliomu.performansa bi etki varmı
o yakıt konusu deli eder adamı...
bendeki ekzozla beter yakıyor motor
dün idare eder dedim benzinciye kadar etmedi ve yolda kaldım
en kötüsünü yaşadım ve motoru kaktırdım![]()
benzini çok yakıo ozaman..yani bernim suanki egzoz sıfır bişeyi yok..ben görsellik açısından sölemiştim.ozaman lastikleri yenileyim gerçi onlarda yeni ama kaymasın ne olu r ne olmaz..orjinal egzozu ile arasında çık fark ediomu yakıtı?