Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tekerler çok küçük bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

Dış lastik (130/60-13) RE RF ZC HS RS 93,16 TL

slm arkadaşlar bu zc lere performans anlamında modifiye yapanlar var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 ----------

vay ceyhun naber dün den hatırladın umarım

yoo gayet sağlam.opetci seni hatırladım :)

led lerin dönüş ve köşe yerlerden çekomastik çekmiştim..performans arttırma ile ilgili düşüncelerim vardı vazgeçtim sonradan

Son düzenleme:
arkadaşlar bu motoru aldığınızda ilk işiniz lastikleri kaliteli bir lastikle değişmek, ikinci işiniz zenon takmak olsun.

s2 beyaz lamba, h4 lamba, osram nightbreaker hepsi yalan

zenon baştacı. sırf uzunu için bile alınır. geceleri resmen önümde arabaların arasında koridor açan sihirli bir değnek gibi.

hava filtresi, egzoz ve karbüratör büyütme dışında büyük ccli silindir seti haricinde motor modifiyesi olmaz. bu da motora 1-2 beygir ekler ve yaklaşık 300 tl masraf çıkarır.

şu zcyi zorlamama konusunda sizi anlamıyorum. ya benim motor sağlam ya da sizin sakınan göze çöp batar hesabı oluyor.

motorun kontağını açar açmaz dip gaz gidiyorum. bugüne kadar 1 gram yağ eksilmedi. kilometrem 8130 civarı.

silindir komple 70 tl iken yavaş gitmenin manası yok.

maxi bu bi rr değil niye zorlayayım scooter ın amacı ucuz ulaşım işimi görsün değilmi ? zaten teker çapı yol tutuşu olarakda tehlikeli...

invictus bi şekilde alır getirtirsin bu sefer olmaz bişi olur vs vs elinde patlar en iyi araştırma yurt içi olur bence

ağa bunun lastik çapını büyütemezsin....
motor bloğuna değdirirsin lastiği çok uğraşmak lazım onun için...
en güzeli temkinli gitmek ve güzel bir lastik takmak....

iç çapı aynı olup dış çapı buyuk bulsam takarım uzun yolda faydası olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------

nerdesinizzzzzzzzzzzzzz

beyler burayı paylaşım topiğinden kişisel görüşme topiğine çevirdiniz bir çok kişide bu yüzden paylaşımda bulunmuyor..:farao:

biz sahsi olarak bisii yazmadik .gördügün gibi nasilsinn.bu topigin geçmisinide okuduk ona bakilirsa sahsi olan bir çok sey yazılmıs..bunu bizim üzerimize yıkmayın kardesim.herkez yazmıs sahsi olarak..eger kimse yazmak istemiosa veya yazmiolarsa bunu bizimle ölçmeyin ..burasi madem 150 zc topigi ozaman 150 zc sini satıpta baska motor alan arkadaslarda yazmasin ...madem bizim sohbetimiz bukadar sıkmıs herkesi..buyrun sahnede topikte sizin .burda sahsi hiç bisey olmaz tanımam etmem.sahsi neyimiz olacak ...düsüncene saygim var ama iki kez düsünüp yazin.

kardesim ben sana şahsi olarak demedim
3 yıldır bu konudayım ve evet burada böle konusmaların geçmesi beni rahatsız ediyordu bu yüzden yazmıyordum ve beni konu dışı tutuyordu..
sattıysam sattım 3 yıllık zc tecrubemi katarakta bu başlığa katılma hakkımı kendimde görüyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------

a.slmmmmm.nasılsın ceyhn kardes.

şahsi olarak atmadık diyorsun

attığın mesaja bak

Bilgi paylaşım başlığıdır
bilgi bulabilmek için canımız çıkıyor
ve sonra millet haklı olarak yüzlerce sayfaya bakmaktansa 100 defa aynı soruyu soruyor

HAKSIZMIYIM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar