evet sınırları zorluyolar...adamla bi hız km koymuski ve ya motorun basacagı hız bellii zorlarsan alırsın ekıne parçaları ne gerek var
ise gidecem yıkadım zc yı kız gibi görüntüsü var ama
evet sınırları zorluyolar...adamla bi hız km koymuski ve ya motorun basacagı hız bellii zorlarsan alırsın ekıne parçaları ne gerek varise gidecem yıkadım zc yı kız gibi görüntüsü var ama
yok ysfb yaptıramadım daha evet gidelim bi gün senin için ne zaman uygun tabi benim içinde uygun olmasi lazim gece çalisiom sali günü izinliyim olurmu
gece sanayi mah sürücü kursuna gidiom farları yakıom önümü göremiom çok sakatlık çıkartır bana farlara bisi yaptırmam lazım...
ya yagmurlu hava dedin de bu motor suyu hiç sevmio.geçen beşiktastan geliom hafif yagmur yagdi kirmizi ısık yandı duram dedim ön teker bir kaydı bir saga bir sola önde arabalar var bide landrover jeep allam ayaklarımı yere koydum ödüm patladı..yagmur sürekli yagsa bisi deil yagmurun ilk düstügü an çok kötü.onun için yagmurda çok dikkat gerekio..tekerler biraz kötü bunlarda hemen kayıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
uzunları yakınca biraz daha ii ama yinede yetmio yollar kötü malum çukurlar görünmüo..bu motorda amosorlerde vazla yaylı deil çukur maffedio motoru.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 ----------
geçen bende düsürdüm motoru ama giderken deil garaja koyuyodum çalısıodu bende tutuodum yanlıslıkla gaz elciginden tuttum mor gitti elimden yana düstü yan grenaj çatladı degismeyi düsünüom 50 tl baktım netten..giderken düsmedik park halinde düstük bende onun üstüne düstüm kontagı kapadım hemen))
s.a ben selçuk asya 150 t1 aldım yeni ama mağaza ötv ve ruhsat plaka işlemlerimi sen yap dedi bende tamam dedim 2011 yönetmeliğine göre tüm işlemler nekadar tutar bilen varmı ? şimdiden teşekkürler