Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese iyi akşamlar benim bi sıkıntım var bi yardım ederseniz çok iyi olacak beyler motordaki cızz cızz sesini biliyorsunuzdur onu nasıl giderebiliriz servise 500 km bakımında bile söyledim yok yapacağımız birşey yok diyorlar egsoz değişim talebinde bulunsam ses geçer mi bi yardım ederseniz sevinirim bide motorum mavi renkte modifikasyon önerisi olan olursa oda çok iyi olur yalnız apaçi işi değil sadece ve şık birşey istiyorum iyi akşamlar

iyi akşamlar.. motordaki cızz sesinden kastınız nedir. yani yolda giderken gelen özellikle 50-60km hızlarda sabit giderken olan sesmi yoksa başka bi sesmi biraz daha tarif etseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. modifiye konusunda geçmiş sayfalardan benim motoruma bakabilirsiniz size hitap edebilir:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------

maliyeti hiç hesaplamadım ama tuzlu olduğu kesin...

:queen::queen:

Mersin İl Temsilcisi
selamlar, acemi bir arkadaş için scooter düşündük de. acaba bu marka-modelden memnuniyetsizlik ve memnuniyetinizi kısaca belirtebilir misiniz?
son hız nedir?

şimdiden teşekkürler :)

egzoz burçlarına da bakman lazım. 2. ses oradan çıkıyor. vidaların oraya pul attır. burç istediğimde komple egzoz öneriyorlar.

ben siyah kısımları metalik griye boyayacağım. havaa filtresi kutusu arka iç çamurluk plakalık dahil.

iyi bi reklamcı bulursam ön rüzgarlığı uzun pleksiglastan kesitmeyi düşünüyorum. majestylerinki gibi normal cam olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

abi bizim mondiallere hep laf söylüyorsun:mrgreen:, 5 gün yağmur dibinde gezdim. onca elektrik çeken eklemelerime rağmen tek sorun çıkarmadı. dip gaz 400 km yaptım.

takılıyorum be ağa.... :p:p:p:p ebubekir olmasa ben stresden yatamam...

ramazan çok tehlikeli adamsın yav:)
YÜrekçe kardeşim;
motordan beklentiniz nedir?
sadece iş görsün diye alıyorsanız artılarını ve eksilerini şu şekilde sıralayabiliriz;
motorun kronik rahatsızlığı ekzozdur..
ekzoz çektiriyor, bunun içinde herkes farklı yol izliyor...
son hızı 90 km dir..
diğer yandan şehir içinde kullanılacak güzel bir motor..
rahattır..motor aksamından kullanıma göre sorun çıkarmaz...
görünüş ve rahatlık olarak sizi tatmin eder...

Arkadaşlar mrb. Benim sizlere bişey danışmak istiyorum, geçenlerde motorumu 8000 bakımı için servise götürdüm pazartesi verdim cuma ancak alabildim. Üstelik bana 220 liralık masraf çıkardılar. Garantisi devam eden bir motor için bu kadar masraf çıkardıtlması beni kıllandırdı.Zaten servisden iyice soğudum çünkü her bakımda bana fix 55 lira bakım ücerti çıkarıyor. Bu son bakımda işçilik 89 tl yazdı. BAkım formunda 50 yazıyordu üstelik. Neyse ben ne olur ne olmaz diye fatura aldım bunuda sizlerle paylaşmak istiyorum bilgi sahibi arkadaşlar inceleyip fikirlerini yazarsa memnun olurum.Mondiala başvurmak istiyorum ne dersiniz?
http://img815.imageshack.us/img815/3221/150zc.jpg

parça fiyatları normal..
ama işçiliğe gelince haklikaten terbiyesizlik yapar derecede uçuk bir rakam almış...
sen motorunu bırakıyonda başında durmuyormusun?
bu kadar parça değiştirmiş amenna ama neye göre değiştirdi?
her taraf bozukmuydu motorun?
işçilik fiyatı hakkında mondialle bir görüş...

parça fiyatları normal..
ama işçiliğe gelince haklikaten terbiyesizlik yapar derecede uçuk bir rakam almış...
sen motorunu bırakıyonda başında durmuyormusun?
bu kadar parça değiştirmiş amenna ama neye göre değiştirdi?
her taraf bozukmuydu motorun?
işçilik fiyatı hakkında mondialle bir görüş...

Ne yalan söyleyeyim hiç durmadım başında bu güne kadar adam alıyor şimdi olmaz bu biz seni ararız hazır olunca diyor bende saf gibi gidiyordum ne bileyim hocam. Arıza konusuna gelince benim bildiğim park ampülü,arka çamurluık,sol sinyal kütüğü,egsoz vidaları felandı ama adamlar bulduğunu yazmış maşallah.
Birde 1 lt yağ yazmış benim bildiğim en fazla 750 ml konuluyor fazla koyunca zaten garantiden çıkıyor diye biliyorum doğrumudur?

kardeşim o yağ 1 LT olduğu için hepsini koymasada 1LT parası alıyor...
ona birşey diyemem...
servise güvenmiyorsan motorun başında duracaksın..
bu zamana kadar ne yapıldıysa motora hepsinde işçiliğim vardır..
herşey gözümün önünde takılır sökülür...
bende yardım ederim...
gönül daha rahat olur bu sayaede hemde..
forumun takipçisi ol...
herhangi bir sorunda biz zaten yardım ediyoruz tecrübelerimizi paylaşıyoruz...

kardeşim o yağ 1 LT olduğu için hepsini koymasada 1LT parası alıyor...
ona birşey diyemem...
servise güvenmiyorsan motorun başında duracaksın..
bu zamana kadar ne yapıldıysa motora hepsinde işçiliğim vardır..
herşey gözümün önünde takılır sökülür...
bende yardım ederim...
gönül daha rahat olur bu sayaede hemde..
forumun takipçisi ol...
herhangi bir sorunda biz zaten yardım ediyoruz tecrübelerimizi paylaşıyoruz...

Eyvvah kardeş Allah razı olsun. Zaten şuanda mondialle iletişime geçiyorum. Birde ben motoru oradan aldım diye hep oraya gidiyordum başka yetkili servislere götürsem bakar değil mi onlarda?

ceyhun bu turbo işini incelemek lazım...
nedir ne değildir bakmak lazım...
ilan açıklamasıda tam yeterli değil...

şimdi hava filtre girişini azcık kapat motor hemen bayılıp stop ediyor yani hava az gelince yada kesilince..bu cihaz havayı normalinden yuksek basıyor ve genede arabalarda kullanıyor

şimdi hava filtre girişini azcık kapat motor hemen bayılıp stop ediyor yani hava az gelince yada kesilince..bu cihaz havayı normalinden yuksek basıyor ve genede arabalarda kullanıyor

hızlanmasına bir katkı sağlamayacağı kesin..
yada son hızını değiştirmeyecek motorun..
önemli olan kısmı varyatör kısmı...
bununla alakalı şu linkteki adamla bir görüş derim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-zc-performans-kiti/detay

beyler bilgiler için çok sağolun jantları bu hafta boyamayı yada boyatmayı düşünüyorum ön farlar o şekilde kalack bu gün konuştum 120 lira gibi bi fiyt söyledi xenon artı mercek yapmaya bi emre arkadşıma sorum olacak bu arka tarafın ledini nasıl yaparım yardımcı olursan sevinirim yapacklarım şunlar kısmet olursa güzel bi egzos yaptırıyorum jantlar altın sarısı gri 150 zc örnek alınmıştır :D arka tarafı emre yardım ederse led ve siyah yapma buda mavi 150 zc den alıntıdır :D teşekkürler şimdiden

aga net bir şey bilmiyorum...
%30 artıştan bahsediyor ilan sahibi ara görüş istersen...
turboya o kadar para vereceğine buna ver daha işe yarar...,

Yusufcan kolay gelsin sana özellikle bol bol sabır diliyorum sana...
sanayiide uğraşmak gibi kötü bir iş yok...
tanıdık olsa bile...

yusufcan gittigidiyorda direk 12 volt ve her ölçü ve renkde led şeritler var ama silikon kaplamalı seç suya toza vs vs dayanıklı olur benim park ampulunun tekinde 13 led var beyaz yanan bunuda yapabilirsin..başka sorun varmı ? örenek http://urun.gittigidiyor.com/Dis-Ortam-Serit-LED-Beyaz-5-Metre_W0QQidZZ38158196

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------

buda par ampulu http://urun.gittigidiyor.com/SPACE-13-SMD-LEDLI-T10-PARK-AMPULU-POWER-LED_W0QQidZZ37498080

sibop kapaklarınada yapmıştım ama kenara çarpıp fırşada beyaz led kapaklar http://www.modacar.com.tr/urun/moda...kete-duyarli-isikli-sibop-kapagi-99m0086.aspx

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------

millet nere kayboldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar