herkese iyi akşamlar benim bi sıkıntım var bi yardım ederseniz çok iyi olacak beyler motordaki cızz cızz sesini biliyorsunuzdur onu nasıl giderebiliriz servise 500 km bakımında bile söyledim yok yapacağımız birşey yok diyorlar egsoz değişim talebinde bulunsam ses geçer mi bi yardım ederseniz sevinirim bide motorum mavi renkte modifikasyon önerisi olan olursa oda çok iyi olur yalnız apaçi işi değil sadece ve şık birşey istiyorum iyi akşamlar
maliyeti hiç hesaplamadım ama tuzlu olduğu kesin...
egzoz burçlarına da bakman lazım. 2. ses oradan çıkıyor. vidaların oraya pul attır. burç istediğimde komple egzoz öneriyorlar.
ben siyah kısımları metalik griye boyayacağım. havaa filtresi kutusu arka iç çamurluk plakalık dahil.
iyi bi reklamcı bulursam ön rüzgarlığı uzun pleksiglastan kesitmeyi düşünüyorum. majestylerinki gibi normal cam olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------
abi bizim mondiallere hep laf söylüyorsun:mrgreen:, 5 gün yağmur dibinde gezdim. onca elektrik çeken eklemelerime rağmen tek sorun çıkarmadı. dip gaz 400 km yaptım.
parça fiyatları normal..
ama işçiliğe gelince haklikaten terbiyesizlik yapar derecede uçuk bir rakam almış...
sen motorunu bırakıyonda başında durmuyormusun?
bu kadar parça değiştirmiş amenna ama neye göre değiştirdi?
her taraf bozukmuydu motorun?
işçilik fiyatı hakkında mondialle bir görüş...
kardeşim o yağ 1 LT olduğu için hepsini koymasada 1LT parası alıyor...
ona birşey diyemem...
servise güvenmiyorsan motorun başında duracaksın..
bu zamana kadar ne yapıldıysa motora hepsinde işçiliğim vardır..
herşey gözümün önünde takılır sökülür...
bende yardım ederim...
gönül daha rahat olur bu sayaede hemde..
forumun takipçisi ol...
herhangi bir sorunda biz zaten yardım ediyoruz tecrübelerimizi paylaşıyoruz...
şimdi hava filtre girişini azcık kapat motor hemen bayılıp stop ediyor yani hava az gelince yada kesilince..bu cihaz havayı normalinden yuksek basıyor ve genede arabalarda kullanıyor