beyler bu ls2 kask çeneden açılan 180 lira fiyat aldım iyimidir?
bana da çene açılan ls2 kaska 180, tam kapalı olana 140, bi düşüğüne 120 dedi. bu 120 dediğine internette 96 tlye rastladım. ona göre kafanda bi orantı kur.
bi yazımda ls2 kasklara çamur atmıştım, ama uk domainli .gov sitesi (ingilteredeki resmi hükümet sitesi diyelim) ls2 mono dediği kaska 5 üzerinden 4 yıldız vermiş. adamlar 8.5 m/sn hızla (yaklaşık 30 km hız) 6 kere çeşitli yönlerden kaska darbe aldırmışlar. yani otomobillerdeki euro ncap gibi bir şey. hani kasklarda avrupa birliğinin ece 22.05 yönetmeliği var ya; o testi benzer şekilde 7.5 m/sn hızla (yaklaşık 26-2 km hız) yapıyorlar. yani ls2 sağlam kaskmış.combat mono şu dükkanda 120 tl, internette 96tlye satılan kasklardan.
90+160 250 tl kasklara bayılacağız anlaşıldı.
gau için: ben de 30.5 tl vergi ödedim. 1 tl de gecikme zammı. internetten 1 dakikamı bile almadı.
faruk için: egzoz bağlantı noktalarında sıkıntı vardır. 2 vida egzozu sağdan soldan yukarıdan aşağıdan birbirine zıt şekilde etki ediyorsa ve sıkıştırıyorsa en küçük darbede bile kırılır. benim bildiğim otoyolda o kadar kasis olmaz. ben malatyanın doğalgaz yapıldıktan sonra doğru düzgün kapatılmayıp üstüne asfalt çekilen, her metrede 1-2 çukur olan ve assla düz olmayan yollarda bile egzoz sağlam. vidaları gevşiyor sadece.