çıkma chopper egzosu buldum taktırsammı :cherry:
orjinal ampulle git motorculara beyazını istiom de veriolar ama bi kaç motorcu dolasman gerekio tabi
ya arkadaslar deli olcam motorun sigortası atıp duruo bi yerde kısa devre oluo ama nerde çıldırıom bulamıyolar 17 tane sigorta deiştirdik motorda anlıcağınız kullanamıyorum.
çalıştırıyorum tam giderken duruyor motor bakıom sigorta atmış
ayak marşıyla çalıtırıom sigorta atıkken yine istop edio motor nie acaba fikirlerinizi alabilirmiyimr:
ale:
kardeş çakmaklığın arkadaş fişini çıkar bantla..iptal et anlayacağın
orjinal bujiyi zaten 3000de mi ne değiştrimen gerekiyo sonra yine değiştirebilirsin pahalı birşey değil...
Aslında benimde değiştirmem lazım 14.037 olduk
arakadaşlar şunu bilmenizi isterim orjinal buji sini değiştirin sonra çok sorunlar çıkartıyo benide olan sizdede olmasını istemem kendi buji erime yaptı ve parçası pistanlara gidiyo 5 kuruş için benim çektiğim zahmeti uğraşı çekmeyin...
sky hoşgeldin hayırlı teskereler :rendeer: :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------
geçen hafta buji değiştirdim servisin sorduğu soru şu 5tl lik mi 10 tl lik mi ? :mrgreen: :mrgreen:
bu gün ehliyet için evraklaırmı teslim ettim. haftaya salıya kadar hazır olacakmış. sonunda allaha şükür.
beyaz far umduğum kadar iyi değil. evet sarı fara göre iyi ama daha iyi bir performans beklerdim. şimdi kısalardan birisi patladı. sevis 7,50 tlye değişiyor. bu on kafayı söküp kendimiz tkaabiliyor muyuz ? ön kafayı komple sökmek gerekir mi. yoksa alttan girip elimizle lambayı sökebiliyor muyuz ? videlar sök çıkar yalama olmasın.
önce bi orijinal haliyle bineydin biraz yahu500 kmdesin daha ! Ben 14.094teyim daha hiçbir orjinalitesini bozmadım hala parlaktır motorum...
motorunuz sizdede ufak tefek sorunlar çıkardı mı? benimki daha 500km de ama farının birinin yanmadığını farkettim geçen hafta. dünde hidrolik yağının damladığını farkettim. bunlar belki ufak tefek şeyler ama insanın canını sıkıyor. şimdiden böyleyse ilerde ne olacak diye düşünüyor insan. motorunda bişey olmasında bunada şükür ne yapalım...