Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar moralim epey bozuldu makinayı 08,05,2009 tarihinde 2092 tl'ye almıştım. bugün gazetede fiyatının 1900 tl'ye düştüğünü gördüm sonra internet sitesine de baktım harbiden fiyatı 192 tl düşmüş. Bune şimdi kendimi enayi gibi hissettim :(

Arkadaşlar moralim epey bozuldu makinayı 08,05,2009 tarihinde 2092 tl'ye almıştım. bugün gazetede fiyatının 1900 tl'ye düştüğünü gördüm sonra internet sitesine de baktım harbiden fiyatı 192 tl düşmüş. Bune şimdi kendimi enayi gibi hissettim :(

takma kafana sanki 192tl ucuza alsan pahallı satıcaktın :mrgreen: ikinci el fiyatlarını görmüyomusun millet 1000 tl 750tl fiyat istiyo motora para etmiyo zaten :wiinkk: kullandığına sayıcaksın ne kadar kullanırsan o kadar kar ama bir an önce bir japon bir italyan şart :cat:

arkadaslar bende aranıza katıldım. bugün zc 150 aldım 2 gune elime geçicek inş.
bakalım ınsallah cok fazla sorunla karsılasmam. Sayfanın genelini okudum. Faydalı yorumlar var.

arkadaslar bende aranıza katıldım. bugün zc 150 aldım 2 gune elime geçicek inş.
bakalım ınsallah cok fazla sorunla karsılasmam. Sayfanın genelini okudum. Faydalı yorumlar var.
hayırlı olsun kardeşim aman dikkatli kullan gaza gelme ehliyetin vardır inşallah yoksa bir an önce temin etmeye çalış . .:cat:

bi arkadaşımın zn si var arka plakalık kırık kaç para olduğunu biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim :rendeer:

hayırlı olsun kazasız belasız kullan fotolarını bekliyoruz :wiinkk:

teşekkur ederım en yakın zamanda resımlerını koyarım..

arkadaşlar 2 sene once alan arkadaslar var aramızda onlara bişey sormak istiyorum.
bana bu motorun ömrü 30 binde biter diyorlar doğrumu gerçekten acaba...?

yeni motorumla gezmeye başadım arkadaslar, 6 ay sonra buraya kötü şeyler yazmak istemiyorum. bodrumda bu motoru kullanan arkadaşlar varmı aranızda

yeni motorumla gezmeye başadım arkadaslar, 6 ay sonra buraya kötü şeyler yazmak istemiyorum. bodrumda bu motoru kullanan arkadaşlar varmı aranızda

sana şöyle söyleyeyim ilk 4000 km ye kadar bi sürü sorun çıktı ama şu an benimki 9000 km de sıfır sorun yani kullandıkça motor düzelmeye başlıyo :wiinkk:

sana şöyle söyleyeyim ilk 4000 km ye kadar bi sürü sorun çıktı ama şu an benimki 9000 km de sıfır sorun yani kullandıkça motor düzelmeye başlıyo :wiinkk:

aynen bende de öyle oldu ilk aldığımdan çok daha iyi durumda motor, hiçbir sorun çıkarmadı nerdeyse 3000'den sonra

Arkadaşlar bu model için orjinal çanta yada arkadaki yolcu için bel dayamalığı mevcut mu?
yada kullanan taktıran veya bilen arkadaşlar varsa bana biraz bilgi versinler bu konuda.

Bu resimdeki çantalar orjinal değil herhalde, bu konuda hiç bişi bulamadım yardım pls.
big8061959470968hick070.jpg

Arkadaşlar bu model için orjinal çanta yada arkadaki yolcu için bel dayamalığı mevcut mu?
yada kullanan taktıran veya bilen arkadaşlar varsa bana biraz bilgi versinler bu konuda.

Bu resimdeki çantalar orjinal değil herhalde, bu konuda hiç bişi bulamadım yardım pls.

Orjinal çanta diye bşy yok mondial marka çantalar var ama onlar çok dandik. bel dayamalığıda bulamassın, anca bel dayamalığı olan bi çanta alabilirsin. Ben shad marka kullanıyorum, onun bel dayamalığı yoktu kendim yaptım sende yapabilirsin çok kolay bişey ...

Orjinal çanta diye bşy yok mondial marka çantalar var ama onlar çok dandik. bel dayamalığıda bulamassın, anca bel dayamalığı olan bi çanta alabilirsin. Ben shad marka kullanıyorum, onun bel dayamalığı yoktu kendim yaptım sende yapabilirsin çok kolay bişey ...

kappa -givi - vs gidiyor birsürü marka çanta var ama zc ye en yakışan bence shad sh33 marka model çanta :cat:

ya beyler bişey sorcam bu motorun üstündeki mondial yazılarını falan sokersem garanti dısı kalmaz değilmi motor

yok olmaz merak etme..ben aldıgım hafta cıkarttım ve sımdı bazı karenaj parcalarım govde rengıne boyanıyor..motoru ıle oynayıp oynatmadıgın surece garantı bozulmuyor..hem bozulsa bıle cok sorun etme cunku 5 lıralık benzın şamamndırası bıle garantıden degısmıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar