normal melih normal
daha önce söylediğim gibi
sen tak abartı ondan sonra az yaksın pehh yok öyle 
benim ZC 100km de 6lt. yakıyo namussuz yaservis normal normal diip duruyo, gerçi 1.agresif kullanıyorum(dipgaz değil agresif
) 2.abart egzos takılı bunlara rağmen bu kadar yakması normal mi arkadaşlar ?
slm arkdaşlar benım motor 800 km oldu servise gitmedim tanıdık bı abiye yagını degıstırttım abi bosuna gitme cart cur ederler birsuru paranı alırlar hıc gerek yok sen git 10 40 castro al gel dedı aldım degıstırdık ama ıcım raqhat degıl sizce ne yapıyım gercekten gerek yok mu?
slm arkdaşlar benım motor 800 km oldu servise gitmedim tanıdık bı abiye yagını degıstırttım abi bosuna gitme cart cur ederler birsuru paranı alırlar hıc gerek yok sen git 10 40 castro al gel dedı aldım degıstırdık ama ıcım raqhat degıl sizce ne yapıyım gercekten gerek yok mu?
son gazda iken gazı saldığımda motor yavaşlıyo yavaşlıyo patt diye bir ses geliyor eksoz dan daha önce hiç yapmazdı böyle bişey enteresan bakalım yarın ya tam bozacaklar yada yapacaklar (çok umutlu olmasamda)bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Dün 4500 bakımını yaptırdım motorun manifolt patlamış onu değiştirdiler ve bakımda yapılması gerekenler falan;buraya kadar güzel çıktım yola motor 70 i geçmiyo 65-70 bu ne dedim servise gitmeseydim daha iyiydi nezaman sevise gitsem daha kötü çıkıyorum.yarın sabahtan gel bakalım dediler birde son gazda iken gazı saldığımda motor yavaşlıyo yavaşlıyo patt diye bir ses geliyor eksoz dan daha önce hiç yapmazdı böyle bişey enteresan bakalım yarın ya tam bozacaklar yada yapacaklar (çok umutlu olmasamda)bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar ben bu motorla sürekli bi yerlere çarpıyorumYa ben çok kötü bir motosiklet kullanıcısıyım ya da 150 Zc nin frenleri içler acısı.3 kazam da şu şekilde oldu.Ya bir kavşaktan araba çıkıyor(bizi taşıttan saymadıkları için yola çıkmak için geçmemizi beklemiyorlar nedense!) ya da öndeki araç aniden duruyor.Bende gidip onlara vuruyorum.Frene çok asılırsam kilitleniyor ve düşme riski yaşıyorum.Kontrollü durmak da çok uzun mesafe alıyor.Ben yine de düşmek yerine bunu tercih ediyorum.Neticede yavaşlamış olarak da olsa vuruyorum.Napcam ben yaw
![]()
valla eski bi mondial 150 zc kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum bütün dışı plastikten yapılma ve ben kaza yaptım (maksimum 80 km hızla) giderken aletin şasesi yamuldu çok dayanıksız alet tavsiye etmem