Arkadaşim.. niye getiremiyesinki..!
Rodajdanmı korkuyorsun_??
ya caner bu ampüllerin adı felan yokmu sadece ampül değiştirerek mi yaptın bu olayı eğer öyleyse bende alim . .
ya bu motor nasıl olurda 80 km/h yapar nasıl olur arkadaş.... tipe bakıosun 140 vuracak gibi hıza bakıyosun mobilet hızı... Nasıl iş bu ne yaman çelişki...
usta walla 4 ledli ön park ampulü dedinmi cıkartıyolar
beyaz aldım ben ama renkleri de mewcut dikkat et 4 ledli kare kare ledleri war
varan biiirrr motoru sonuna kadar zorlarsan bidaha 80 den yukarıyı zaten göremessin sen rodaj döneminin ne olduğunu bilmiyosun herhalde istersen forumu en baştan oku. .
motoru ilk 1000km hiç zorlamıcaksın 2 kişi binme mümkünse değilse 2 kişi yokuş çıkma sabret biraz kısacası kasma motoru daha açılmamış motoru köklersen geçmez 80km yi zamanla olucak. . mesela bugun okmeydanında (memorial hastanesi önü perpa arkasındaki yolda) bilen bilir hafif bayır aşşağı bi yol ibre 110km gösterdi ama benim motorum 7500km de şu anda sabırlı ol derim ben. .
ben alsam takabilirmiyi hacı onu sadece ampülmü bu . . ?
Beş para etmez çin malı motor. Çene yormaya değmiyecek bi scooter atın çöpe gitsin, 1 aydır kullanmıyorum dükkanda bi içeri bi dışarı yapmaktan başka bi hareketi yok. 11bin kmde pili biticek bi motosiklet aldığıma bin pişman oldum, mondial gibi firmaya ettiğim beddua bini aştı hepsini çekerler inşallah. Bu kadfar adi hatalı bi ürün hayatımda görmedim umarımda görmem bi daha...
alarm abarth egzos ve akuden cekılen cesıtlı elektırık kabloları garantıyı bozar dıe dusunuorum ama kesın bır bılgım yok bnce hikaye![]()
Arkadaşlar selamlar.. öncelikle bugün motoru aldım.. ve e-5 ten 30 ile eve geldim (yediğim küfürleri düşünün) fakat bi ara 55 km/h hıza çıktım motor inanılmaz ötesi titredi.. standar vibrasyon değil yani bende durdum ve bidaha çıkmadımo hıza, anlamadım gitti...
bir diğer husus ise benzin.. usta karbüratör ayarını ayaküstü yaptı neyse ben gittim fulledim 15 ytl ye depoyu şu an motor 55 km de ve %40 bitti depo(gösterge öyle gösteriyor).. yarıya yakın yani, gerçi arkadaş hem göstergeye çok güvenme hemde göstergede"bitti" çizgisinin çok altına iniyor normalde dedi ama sizede bi sorayım.. onun haricinde birde gazı yiyor ama geç kalkıyor yani rolantide hafif gaz veriyorum motor zorlanıyor kalkarken direk seri kalkmıyor, karbiratör ayarından mı yoksa nedir anlamadım.. 30 - 40 arası nadirende 50 km/h yapıyorum.. Teşekkürler..:salut:
görünüş 10 numara ama...![]()
gittiğin servise bağlı ama benim gittiğim servis tam bir para avcısı ne yap et en az 250 300 ytl vermeden cıkamıyorum ve buna nalet olsun diyorum
Arkadaşlar selamlar.. öncelikle bugün motoru aldım.. ve e-5 ten 30 ile eve geldim (yediğim küfürleri düşünün) fakat bi ara 55 km/h hıza çıktım motor inanılmaz ötesi titredi.. standar vibrasyon değil yani bende durdum ve bidaha çıkmadımo hıza, anlamadım gitti...
bir diğer husus ise benzin.. usta karbüratör ayarını ayaküstü yaptı neyse ben gittim fulledim 15 ytl ye depoyu şu an motor 55 km de ve %40 bitti depo(gösterge öyle gösteriyor).. yarıya yakın yani, gerçi arkadaş hem göstergeye çok güvenme hemde göstergede"bitti" çizgisinin çok altına iniyor normalde dedi ama sizede bi sorayım.. onun haricinde birde gazı yiyor ama geç kalkıyor yani rolantide hafif gaz veriyorum motor zorlanıyor kalkarken direk seri kalkmıyor, karbiratör ayarından mı yoksa nedir anlamadım.. 30 - 40 arası nadirende 50 km/h yapıyorum.. Teşekkürler..:salut:
görünüş 10 numara ama...![]()