arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. siteye yeni üye oldum. ilk motorum olan 150 zc yle sonunda kavuştuk. yarın plakasını takıp trafiğe çıkıyorum. şimdilik sadece 30 km yol yaptım oda plaka işlemlerini yaptırırken gitgellerde. ilk izlenimimde bir sorun gözüme çarpmadı. yalnızca yakıt göstergesi çalışmıyordu servise gösterdim ve garantiden değiştireceklerini söylediler.
size bir sorum olacak. trafikte plaka işlemlerini yaptırırken motorun 2006 model olduğunu farkettim. bayiyle konuştum ancak bir şey değişmiyeceğini söylediler. sizce bu bir sorunmudur ve ileride bir sorun teşkil eder mi?
ikinci sorum motorun yakıtıyla ilgili. rodajı bitirmiş bir zc 100 km de ne kadar yakar ve bu diğer nesildaşlarına göre nasıl bir rakam?
motoru kullandıkça sorularım ve görüşlerimle aranızda olacağım.
size bir sorum olacak. trafikte plaka işlemlerini yaptırırken motorun 2006 model olduğunu farkettim. bayiyle konuştum ancak bir şey değişmiyeceğini söylediler. sizce bu bir sorunmudur ve ileride bir sorun teşkil eder mi?
ikinci sorum motorun yakıtıyla ilgili. rodajı bitirmiş bir zc 100 km de ne kadar yakar ve bu diğer nesildaşlarına göre nasıl bir rakam?
motoru kullandıkça sorularım ve görüşlerimle aranızda olacağım.