Mondial 150ZAT Mercek ve Gündüz farı uygulaması

eyvallah abi sağolasın zaten bende şöyle bir durum vardı xenon bağladığım için düğme aşırı ısınıyordu düğmeyi iptal ettim kabloları direk bağladım ama artık ikinciyi takınca sanırım araya role koyarsam düğme sorununuda çözerim dimi?

olabilir ben role koyamadım çünkü deiştim motoru :) ramzeyime mercek taktım 1 tane 3 gün sona zatla değiştim :)

eyw hocam eminim çıplak gözle o ledler daha harika duruyodur.

şimdi bende h-4 xenon var ama mercek yok ben buna bir mercek uydurabilirmiyim heralde forumda bu soruyu sormak için en ideal kişi sensin bide nerden bulabilirim yardımcı olabilirsen şimdiden teşekkürler.
Birde kafanı şişirdik ama bişey daha sorıyım sağda kısa h-4 yanıyo benim ona xenonu bağladık gerçi anlatmama gerek yok sen ramzeyi bilyorsun solda h-3 yanıyo orayı nasıl h4 yapabiliriz acaba?
Çünkü elimde bi çift daha h-4 xenon kit var onu o sol tarafa takmak istiyorum tek yanması hoş durmuyor

benim bianchinin stok farlarının ikiside h4 onlardan alabilirsin istiyosan

senin farlarının içinde mercek varmıki ona far değil farın içindeki mercek lazım ama h4 alıcağınıza bence h7 alın arkadaşlar ama enginogurlu arkadaşım gibi gidipde nadir olan pahalı araçların merceğini almayın yoksa en ufak ampülü bile böyle 50 ye 100 e almak zorunda kalırsınız bence alın normal bir h7 mercek takın 150 milyona güzel bir xenon ok dir işde..

bilmiyorum mercek işi xenon için yapılır yoksa bir anlamı olmaz merceğin normal ampülde mercek yapıcaksan xenon farda takmalısın merceğin amacı odur yani

Bakın alttaki resimde merceğin farkı işde arkadaşlar

üstteki resimde merceksiz bir farda xenon görüyorsunuz göğü aydınlatıyor yani o duvarın bir araba olduğunu düşünün adamın gözlerinin içine ışığı sokarsınız yani öpersiniz :) :) :) adam önünü göremez

modsonucu.jpg

Alttaki resimde de mercekli farlı xenon far var görüyorsunuz yeri yani önünüzü aydınlatıyor

işde merceğin faydası budur arkadaşlar mercek bu işe yarıyor...

arkadaşlar daha motora takamadım motor talaşlar içinde marangozhande yatıyor ondan gidipte motor üstünde deneme fırsatım olmadı ama evin içinde epeyi denemeler yaptım

Kısa farlar
img0083wf3.jpg

Uzun farlar
img0084qt5.jpg

Bunlarda acılarla cekilmiş fotolar
img0085ht7.jpg

img0086ii4.jpg

img0087zo5.jpg

havalar bida güzel olursa motorun üstüne takıcam arkadaşlar

yav arkadaşlar yeni resimleri nasıl buldunuz:)

Son düzenleme:
Bianchinin 125lik scooterlarımı??

evet ama 150 liklerdede aynı far kullanılıyor sen bi araştır bulursun

senin farlarının içinde mercek varmıki ona far değil farın içindeki mercek lazım ama h4 alıcağınıza bence h7 alın arkadaşlar ama enginogurlu arkadaşım gibi gidipde nadir olan pahalı araçların merceğini almayın yoksa en ufak ampülü bile böyle 50 ye 100 e almak zorunda kalırsınız bence alın normal bir h7 mercek takın 150 milyona güzel bir xenon ok dir işde..

bilmiyorum mercek işi xenon için yapılır yoksa bir anlamı olmaz merceğin normal ampülde mercek yapıcaksan xenon farda takmalısın merceğin amacı odur yani

Bakın alttaki resimde merceğin farkı işde arkadaşlar

üstteki resimde merceksiz bir farda xenon görüyorsunuz göğü aydınlatıyor yani o duvarın bir araba olduğunu düşünün adamın gözlerinin içine ışığı sokarsınız yani öpersiniz :) :) :) adam önünü göremez

modsonucu.jpg

Alttaki resimde de mercekli farlı xenon far var görüyorsunuz yeri yani önünüzü aydınlatıyor

işde merceğin faydası budur arkadaşlar mercek bu işe yarıyor...

arkadaşım o iki resimdede bi-xenon mercek resmidir üstteki perde açıkken alttaki perde kapalı hali zaten yüksekliklerine bakıncada anlaşılıyor

Son düzenleme:
sistem çok iyi elim yatkın değil kendime güvensem yapmak isterdim ama herkesin
merakla beklediği gibi motor üzerinde görmek isterim. .

vizeden mercekli far geçer hatta tüv e uygundur özellikle xenon için mercek uygulaması şart zaten o açıdan da sorun çıkıcağını sanmam

slm

engin biz seninle tanışmıştık galiba ben kemal 150 zatçı hani şu motorunda tesisat olan o benim kırmızı zat en son seninle ehliyet sınavında görüşmüştük o mercekleri nerden aldın bende isterim
benim motoru asilsoy34 motorum bölümünde görebilirsin yazarsan sevinirim msn veya cep numaranı
teşekkür ederim

iyi kötü bütün yorumları istiyorum arkadaşlar

son durum

ne oldu bu projenin son hali. konu 2009 da kalmış öyle bir hortlatayım dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar