merakla bekliyorum fotoları bndemde iyice canımı sıktı bu tozluk işi .s biraz sudan çamurdan geçiyorum motor oluyor leş gibi özellikle alt motor kısmı şu anda bile çamur deryası gibi 
Bişey olmaz illa sızıntı geçsin diyosanız o minik kapağın yenisinden alın ve motoru aşırı bağırtmayın bir daha.S.a Arkadaşlar Bende Aranıza Yeni Katıldım İsmim Birol
Bir Sorunum Var Bu Konu Hakkında Pek Bilgim Yok
Kırmızıyla İşaretli Olan Yerden Yağ Sızıntısı Var
http://f1211.hizliresim.com/13/h/fyb1y.jpg
Bu Büyük Bir Problemmi Acaba
Sebebi Ne Olabilir
28 çok az 30'dan az basmayın.S.a Arkadaşlar Ön/Arka Teker Basınçları Ne Acaba Bilgisi Olan Varmı.?
Benim Bildiğim Arka 30 32 Civarı Ön 27 28 Civarı
Tam Emin Olmadığım İçin Ön/Arka Tekere 28 Hava Bastım
Doğrusu Nedir Acaba.?
Ama lastikleri tubeless değil. Ayrıca bana göre mondial asyadan çok daha iyi bir marka.asya elegant 150 nin jantları çok hoş 15o mr den 200 lira daha ucuz çok ilginç
bana görede mondi iyi ama motordaki herşey aynı motor bloğu bile, lastiklere bişey diyemem hangisi iyidir kötüdür ama jant iyi ilerde tublesse döndüremezmiyiz zaten motor alan adamın ilk yaptığı iş lastikleri değiştirmek değilmi benim motorum olmadı bu zamana kadar ehliyeti geçen dönem aldım baya bi araştırma içerisindeyim bahara doğru kesinlikle alıcamAma lastikleri tubeless değil. Ayrıca bana göre mondial asyadan çok daha iyi bir marka.
Selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 17.000' de vulturemle 30 tl benzinle 157 km yaptım şehir içi dur kalk pek olmadan neden boyle oldu acaba?
arkadaşlar bende 50 tl lik benzimn koydum ibre fulu gösterdi 210 km yaptım şu anda yine kırmızıda benzin ibresi .s resmen içti benzini ?
siz kaç krş yakıyosunuz km de ?