Mondial 150 ZC mi 150 RE mi?

1 haftadır 150 Zc ve 150 Re arasında gelip gidiyorum 150 re daha ağır ve 2. kişi nin oturabileceği yer çok dar dolayısıyla yer kaybı var ama 150 zc de 2. kişi rahat oturabiliyor ama bununda arkasıı çok büyük tekli oturduğun zzaman arkası bomboş kalıyor bana başka motorsiklet önermeyin lütfen 1 hafta dır heryere bakıyorum en ideal bu 2 sini bulabildim honda kymco ve dier avrupalı motorlar çok pahalı ucuz olanlarıda çok küçük ben motoru pek kullanmicam arada sırada arkadaşlarla gezmeye çıkabiliriz belki yazın daha çok kullanıcağım yaklaşık 130 kilo yum hangisi bana daha çok uyar lütfen acilen bekliyorum yorumlarınızı:pr::pr::pr::pr::pr:

valla dostum motorun önüne bişeyler koyarım diosan 150 re :cat: yok ben sadece gezecem diosan tabikide 150 zc yada ne bileyim görünüm konusundan re bence zc nin yanında oyuncak gibi kalıyo:farao: hertürlü zc derim bende 150 hs var ama zc yi almadığıma pişmanım:pr:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu 2 motor arasında kesinlikle 150 ZC

arkadaşım ben sana bişey diyim RE nin taklidi olan biasan da gördüğümde dedim bu kadar saçma bi motor tipi olmaz aynı şekilde ZC yide gördüğümde süper bi motor aşık oldum desem yeridir onun için sonuna kadar ZC:cat:

Bencede hiç düşünmene gerek yok ZC maxi scooterlar sınıfnda bile geçen bi motor..Alımı çalımı da RE ye basar RE çok gereksiz bi model bence ya zaten dikkat ediyosun reklamlarda hep zc var! Al sen ZC'ini rodaja KESİNLİKLE uy hor kullanma benim gibi 14binlere gelirsin inşallah kazasız belasız..

bece de modial in ürettihi en güzel lerinden biri zc kesinlikle tavsiye ederim re ye hiç bakma bile.

Mondial de en beğendiğim ve arastırmasını yaptığım model ZC 150 dir :bounce:

hepiniz saolun

çok teşkkür ederim ama babam bana bir kıyak geçerek motosikleti kendi seçip aldı aldığı motorsiklet Gomoto movente gomoto nun bir sitesine bakın isterseniz motorun resmi için şimdilik bir sorunu yok yaklaşık 30 km de üstelik uzaktan çalıştırabiliyorsunuz verici kumandayla alarmı bile var koltuk altı çok geniş çoğu şey kolaylıkla sığabiliyor sevdim bu motorsikleti zc den daha büyük ama arasındaki fark 100 tl bakalım babam motoru almakla iyimi yaptı bunu zaman gstericek

arkadaşım zc derim ben..ama kanuni storm 150 yede bi bak benim gönlümde o var mesela..sadece öneri...ama ikisi arasında hangisi dersen zc.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar