Mondial 150 Zat'ı baştan yarattık :)

tebrikler ellerinize sağlık :)
adresiniz nerede :) ehue

güzel ve kazasız sürüşler dileriz... ;)

Elinize sağlık. Böyle kötü durumdaki şeyleri zevkle hayata döndürenleri kutluyorum. Benimde en sevdiğim şeydir.

vallahi kelimelerin kifayetsiz kaldıgı bi çalışma olmuş TEBRİKLER kazasız belasız allah bizi aynasızlardan korusun

tebrikler emegine sağlık kardeşim
gerçekten süper bir çalışma olmuş

bizede böle ustalar arkadaşlar nasip etsin :)

son hali çok güzel olmuş usta iyi bir iş çıkarmış eline sağlık ustanın :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Allah sizlere de, daha doğrusu hiçbirimize kaza bela vermesin...

Son düzenleme:
Zat'a MCT'nin çift silindirli 250 cc makinesi takılabilir mi? motor oturtturulsa otomatik şanzıman bağlanabilir mi? Zat'a takılabilecek maliyeti düşük başka motor seçenekleri var mı?

yaa usta bende almak ıstıyorumö motor ama ucuz olması benımde secenegım ayzın ortasında kesın bır motor alcam ve senın gıbı ucuz nerden dusururum bır fıkır versene

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Zat'a MCT'nin çift silindirli 250 cc makinesi takılabilir mi? motor oturtturulsa otomatik şanzıman bağlanabilir mi? Zat'a takılabilecek maliyeti düşük başka motor seçenekleri var mı?

Sanmıyorum. Sonuçta scooter için tasarlanmış bir gövde yapısı var. Ama olmaz diye birşey yok, kafaya takan ve illa yaparım diyen biri mutlaka çıkar. :)

yaa usta bende almak ıstıyorumö motor ama ucuz olması benımde secenegım ayzın ortasında kesın bır motor alcam ve senın gıbı ucuz nerden dusururum bır fıkır versene

Biz sahibinden.com a baktık baya bi süre. Her gün her saat inceledik. Uygun ilanlara gidip yerinde baktık. Tek tavsiyem sahibinden.com. Mutlaka kesenize uygun bir motosiklet bulursunuz. Çok fazla tercih ediliyor çünkü.

Sanmıyorum. Sonuçta scooter için tasarlanmış bir gövde yapısı var. Ama olmaz diye birşey yok, kafaya takan ve illa yaparım diyen biri mutlaka çıkar. :)

Biz sahibinden.com a baktık baya bi süre. Her gün her saat inceledik. Uygun ilanlara gidip yerinde baktık. Tek tavsiyem sahibinden.com. Mutlaka kesenize uygun bir motosiklet bulursunuz. Çok fazla tercih ediliyor çünkü.

arkadaşım elinizde 150 zat la ilgili döküman kitapçık veya el kitabı varmıdır.

elinize kolunuza sağlık allah kaza bela vermeden kullanırsın inş.

merhaba ben serkan yeni bir zat aldim.zat sahibi olanlar varsa bilgi alisverisinde bulunmak isterim

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ah eski günler aaahh. :p:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ben serkan yeni bir zat aldim.zat sahibi olanlar varsa bilgi alisverisinde bulunmak isterim

dostum forum- motosiklet modelleri- altında bulursun zat150 gurubunu bu sadece arkadaşımızın boyayıp temizlediği motor :mrgreen:

bu arada forumu görmüş oldum hakkatten çok güzel olmuş ön farın cam içi temizlense tam sıfır gibi olacakmış neyse yinede süper . . .:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar