evet yaz gelıyo oleyy bende cıktım pıyasaya bı dolasalım benım motor halen 1200 km de..bu yaz cok yapıcam ama km ..
İskenderunlu arkadaş,sizin oralarda kask mont ya da koruma kullanmak pek yaygın değildir biliyorum,resimler iyi hoşta,umarım en azından bir kaskın vardır,resimler çekilirkende bagajda duruyodur...korumasız ve ehliyetsiz trafiğe çıkmayalım:cat:
dostum öncelikle aramıza hoşgeldin aynı sorun bendede vardı ıkı defa yasadım birincisi rolantiden kaynaklanıomus ..
ikincisindede servis aldıgım benzinden kaynaklandıgını soyledı stop etmeden once baya bi titriyodu . ..
kesin bişey soylemek zor servise gittinmi bişey diyemiyormu ?
ya arkadaşlar ben farları beyaz istiyorum bide sinyallerin dısınıda beyaz yapmak lasım varsa bılgısı olan sevınırım
Herkese merhaba ,
Ben motosikletimdeki bir problem ile ilgili olarak daha önceden başından geçmiş olanlardan cevap bekliyorum .
Motoru çalıştırdığım zaman bazen çok yüksek devirde çalıştığını hissediyorum ve orta destekte iken arka tekerleğin kendi kendine döndüğünü tespit ettim. Sanıyorum karbüratör ayarı ile ilgili bir problem olmalı , daha önce başına gelen varsa yapmak gerektiği hakkında cevaplarınızı bekliyorum.
Herkese teşekkürler.