yaw gülü seven dikenine katlanır neyse parası veririz yeterki 3 günde bir patlamasın yanlız şu varki ben arka lastiğin ebadını büyütmeyeceğim bizim orjinal lastik yanaklı olduğu için patlasada üzerinde yürüyebiliyorsun büyüttüğünde böle bir şansın yok değiştireceklerin dikkatine birde ebat büyüdüğünde şanzımanı zorluyomuş sanırım:wiinkk:sevpada var arkadaşlar kaliteli bi lastik kalite=para
son 2 gündür motorum çalışmakta zorlanıyor.
calısıyor ardından stop ediyor
ilk aldığımda da soğukken ilk calıştırmamda 10-15 saniye kendi halinde calısmasını bekleyip ondan sonra gaz veriyordum
yoksa calıstığı gibi gaz verdiğimde yine stop ediyordu...
bu normalmidir ? yoksa servise gitme zamanı gelmişmi??
fikri olan??
Ya aklıma bu suziki burgmanların koltuğunu ZAT'lara takma fikri geldi tabi uyum sorunu olucaktır bu yüzdende kaliteli bir koltukçuya sipariş verip ölçüleri uygun bir koltuk yaptırtmak geldi![]()
Ya aklıma bu suziki burgmanların koltuğunu ZAT'lara takma fikri geldi tabi uyum sorunu olucaktır bu yüzdende kaliteli bir koltukçuya sipariş verip ölçüleri uygun bir koltuk yaptırtmak geldi![]()
sebep?
koltuk altı haznesini büyütmedikten sonra koltuğu niye değişelim ki?
en kötü mevcutu söküp verirsin döşemeciye istediğin renk-kalitede deri kaplatırsın....![]()
valla benimde 20ytl lik 95 oktan kursunsuzla 150km yol gidiyor ortalama 130kurus yakıyo
bu motor 10.5 hp mi? yoksa 15hp mi internet te bir çok sitede jc150t euplo geçiyor 15hp olarak hemde sizin ruhsatta kaç beygir yazıyor acaba? ugur yoksa motorunu mu? degistirmis
aynen, benimkide. 1 depoyla 215 km. yapıyo. 130 kurus yakıyo
vallaa 15 aylık zat maceramın yarısı sorunlarıyla uğraşmakla geçti, bu zamanın çoğuda gazdan elimi çekince stop etme problemi ile geçti, en sonunda ısrarla karbüratör değişti ama bir süre sonra sorun geri döndü, en sonda otomatik jikle sini deiğiştirtim sevpa da, bana çok iyi oldu dediler bir çıktım servisten bişi değişmemiş, yani bu en iyi denen servis in hali bu, neyse biraz deniyim hemen geri gitmiyim dedim ama 10 gün pek bişi değişmedi bugün gittim aa evet olmamış karbüratör değişecek dediler ama yok yedek parça deposun da sayım varmış kasım 10 dan önce sipariş verilemezmiş, ya ben bıktım artık değişmeyen parça kalmadı, bi de çinlilere kaliteyi öğretiyorlarmışş, pehh pekk duyda inanmaaa... valla kırmızı zat almak isteyen varsa pm atsınn...