Belki bu email sana yardımcı olur.
------------------------------------------------------------------------------------------
İbrahim kardeşim,
Öncelikle bende zat 150 ile işe gidip geliyorum, dış alımlarımada motorumla gittiğim için günlük 50 ila 60 km yol
yapıyorum.ZAT 150 buiş için keyifli ve ideal bi motor.Ancak biz ZAT 150 yi yeniden yapılandırdık.kestirmeden anlatırsak
150 zat alırsan öncelikle şunların mutlaka yapılması lazım
Arka fren balatası, debriyaj balatası, triger kayışı ve 2000 bakımda gaz teli bunlar çok pahalı olmayan harcamalar.
Ancak bunlar yapılınca çok keyifli bi motor haline dönüşüyor.Nette yazılan bütün sorunların kaynağı bunlar.
Gerisi hikaye.Buradan satın alma konusuna gelince
sana iki teklifim var 1-istersen motoru bu modifiye işlemlerini burada yaptırarak seni Ankaraya doğru yocu ederiz. 2-Ya da
ankaradaki sana en yakın servisten teslim almanı sağlarız.
Görüşmek üzere;
Ayhan AKARSU
----- Original Message -----
From: ibrahim erdemir
To:
[email protected]
Sent: Wednesday, August 23, 2006 11:19 PM
Subject: merhaba
Merhaba,
ben üniversite öğrencisi olma yolunda ilerleyen birisiyim, extradan kendi gelirim var, konuya gelelim.
http://www.motosiklet.net sitesinde zat150 kullanan herkes sizden bahsediyor ve ismet usta kimse maşallah internette geziyor ismi

,
Ben Ankara Gölbaşında yaşıyorum, üniversiteye gidiş yolu ortalama 30km yani git gel 60km, sizce 150zat buna uygunmudur, ve motorumu sizden satın almak istiyorum, bu konuda' da yardımcı olmanızı istiyorum,
İyi Günler
İbrahim Erdemir.