batuhan-' Alıntı:
arkadaşlar ben motor almakta kararsızım iş yerim çok yakin sadece işe geliş gidişte kullanmak için istiyorum . bütüngün motorla gezeyim diye bir hevesim yok sadece taksiye hergün 10 ytl vermekten sıkıldım ve mondial 150 zat görünüş olarak beğendim... ilk defa motor sahibi olucam veya ne dersiniz hiç almasam mı karar veremiyorum 3.750 ytl yi çöpe atmış olurmuyum
önce scooter alemine adım atmak istiyormusun ona karar ver. scooter diğer motosikletlerden pratikliği, kolay kullanımı ile ayrılır. şehir içi için idealdir.
motorla ilgili yorumları bir oku ondan sonra karar ver, eğer işin çok yakınsa ve başka amaçla da kullanmayacaksan 150cc bile sana fazla gelir. zn125 gibi birşey alıp (1.650ytl) daha az parayı çöpe atma riskiyle başlarsın. bunun kararını senden başka kimse veremez.
ben kendi adıma motorumdan gayet memnunum, vitesli başka motorum da var ama zat150 nin konforu, pratikliği onda yok.
badabat' Alıntı:
arkadaşlar trabzondayım dun gece geldım süper bi yolculuktu pazartesı gunu resımlerle bırlıkte herseyı yazıcam bana destekolan herkese tesekkur edıyorum
hoşgeldin, yol-motorla ilgili yorumlarını ve hikayelerini merakla bekliyorum, bi de....
resimleri isteriz !, resimleri isteriz! :queen:
nevZAT150' Alıntı:
dostum benimki 16,058 km de pek kullanmıyorum artık...
Suzuki V-Strom kulllanıyorum şu aralar.. (650 lik bir enduro-race kırması bir makina) çok alıştım inş.. askerden gelince daha deli bir makinayı zapt etmeye çalışıcam... BMW - 1200 RT hedefim ama olmadı VFR800 olur inş ama yanında çantaları olması en büyük isteğim....
eee sizin idealinizdeki ve sahip olmak istediğiniz makineleri de anlatın biraz... ...
:rendeer:
eee sanada böylesi yakışır zaten, az daha zorlasan zat150'yi enduro-scooter tarzına sokuyordun.
vstorm güzel makine, tank gibi. kendi adıma zat150 den sonra burgman ve f650gs düşünüyorum.... vites olayına ısınayım diye bir kewaay speed150 aldım.