Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya birşey dikkatimi çekti,

zat150'yi satan direkt burgman alıyor. :bounce:

bu zat150'nin iyisi burgman demek mi oluyor ?

öyleyse zat150 hiç de kötü bir makina değil..... :):cat:

bu arada önümüzdeki hafta içi izinliyim, istanbul içi kilyos, kavaklar vs. takılacam. eklenmek isteyen olursa keyifle....

dostum ister inan ister inanma mondial bayisinde bile yanina burgman koyuyorlar cünkü baska makineler yaninda sönük kaliyor :)
bende önce zat sonra burgman almayi dusunuyorum :)

Herkese selamlar.
Yaklaşık 3 aydır kullandığım siyah 150 ZAT'ımı nişanlımın yoğun baskıları nedeniyle, istemeyerekte olsa sattım. Bu kısa sürede yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
1) Belki çok uzun bir süre kullanmadım ama bu süre zarfında motorsikletimle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
2) Diğer çin malı motorların durumunu bilmiyorum ama 150 zat hem görüntü hem de konfor açısından gayet tatmin edici.
3) Verilen parayı son kuruşuna kadar hakettiğini düşünüyorum ( Ağır sanayii de haftada 50 saatin üzerinde çalışıyorum, parasını çöpe atacak biri değilim)
4) ikinci el piyasası çok iyi, internette ilan yayınlandıktan iki gün sonra satıldı.
5) bu makinelerin kötü anılmasının en büyük etkeni heryerde mantar gibi çoğalan bisikletçiden bozma servisleridir.Kesinlike motorsiletin teknik özelliklerini bilmeyen bu insanlar yüzünden sık sık kullanıcıların arıza şikayetleri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu adamlar alım satım işlemlerini tam olarak yerine getirmiyorlar.Motosikleti bugün yeni sahibine devrederken temiz kağıdı alabilmek için 30 ytl ödedim. Ben motoru anahtar teslim almıştım. Ruhsat işlemlerini yaptırırlarken taşıt vergisini ödememişler. Eğer forum kurallarına aykırı değilse satıcı firmanın adını vermek isterim.

Kim ne söylerse söylesin kendim kullandım biliyorum, motora yeni başlayanlara, hafta sonları gezilere katılacaklara ve bütçesi kısıtlı olupta motor almak isteyen herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir makinedir. Motoru profesyonel amaçlı kullananların ve parası olanların japon malı motor olması gayet normal.( iki senedir japon malı otomobil kullanıyorum şu ana kadar hiç bir kaza yapmama rağmen kaskosu, servis ücretleri vergisi, benzini, muayenesi falanı filanı derken ikinci el burgman parası harcadığımı farkettim.Bu durum bile maddi açıdan kıyas yapmanıza yardımcı olabilir.)

Bana bu makinenin en büyük katkısı motorsiklet tutkusunu kazandırmış olmasıdır diye düşünüyorum. Ehliyetimi aldım, az çok deneyimimde var, eh nişanlımı da ikna edersem seneye yazın burgman 400 almayı düşünüyorum.

motoru aldığımdan beri arabaya binmiyordum, bugün mecburiyetten kullandım. Pendikten Beşiktaşa 2,5 saatte gidebildim.Yanımdan geçip giden motorları görünce içim acıdı:salut:

Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. ARMAGEDON sizleri tanımayı çok isterim, eğer kabul ederseniz ben geziye otomobille katılmak istiyorum...

Hepinize keyifli günler dilerim.

+100000

helal be dostum işte budur

keske satmasaydın motoru diyecem ama satmısın
insallah burgmanı da alırsın birgun
bu sevdan yarım kalmaz...

normedson kardeş geziye gel tabi arabanla ama istersen arkamızdada yer var.Sonra pişme sıcaktan arabanın içinde :p

arkadaslar ben istanbula geldigimde anadolu yakasında iyi servis nerede var bana bi solesenızde oraya gıdıp 4000 bakımını yaptıracam. bu bakım onemlı cunku oradan trabzona gecicem

badabat' Alıntı:
arkadaslar ben istanbula geldigimde anadolu yakasında iyi servis nerede var bana bi solesenızde oraya gıdıp 4000 bakımını yaptıracam. bu bakım onemlı cunku oradan trabzona gecicem

sevpa diyorlar anadolu yakasi icin. tel-adres webde vardir.
carrefour'un orda biyerlerde...

Zat 150 motosikletimle 3600 km yol yaptımçBu süre zarfında 3200.km lerde gaz teli ve fren teli koptu (beraber 36 ytl ye maloldu)birde Gs nin şampiyonluğunda 4 lü flanşörleri uzun süre yaktığım için flaşör yandı 3 hafta gelmesini bekledim .Geç geldiği halde yeni gelen flanşörün sessiz çalışması ve o çekilmez düt düt lerden kurtulduğum için mutluydum:).1 aydır yamaha majesty 400 motosikletimde var.fakat zatıma kıyıp satamadım.Zatım şehir içinde hala bana göre çok pratik ve rahat.Ve hala göz kamaştırıyor.

Arkadaşlar kazadan sonra motorumu servise bırakalı 1 hafta oldu.Tek bir parçasını bile yapmamışlar.Sebep ise hiç bir yerde siyah parçaların olmaması ve ne zaman olucağını dabilmiyorlar.Yarın nazilli yi aramayı düşünüyorum artık ağzıma ne gelirse söylicem.Siz ne düşünüyosunuz ??

bugün asya 150t1 in kasasını envayi çeşit çin malı motorda görebilirsiniz,hatta honda foresight ta bile.ama Zat ın kasasını göremezsiniz,bunu sorun kendinize.
anadolu yakasında sevpa yı www.sevpa.net ten bulabilirsin.
Zat gerçekten iyi bir motordu, bunu asyacılar da söylüyor+arkasında uğur var.Millet uğurla çok dalga geçti dondurmacı vs.. diye.ama iş işe nasıl baktığındır.Kadıköyde de sokak ortasında motor montajı yapıyor 15 yaşındaki çocuklar.
Ben çin malını japon yada italyan malıyla kıyaslayan zihniyete kızıyorum.bu fiyata bu kadar kardeşim.neden atla kuzuyu kıyaslıyorsun?+ bildiğim kadarıyla şimdi birde medline hizmeti vermeye başladılar.inanmayın o dergilerde gördüğünüz çarşaf çarşaf içi boş ilanlara.
Uğur a güvenin..

FutureShock' Alıntı:
Arkadaşlar kazadan sonra motorumu servise bırakalı 1 hafta oldu.Tek bir parçasını bile yapmamışlar.Sebep ise hiç bir yerde siyah parçaların olmaması ve ne zaman olucağını dabilmiyorlar.Yarın nazilli yi aramayı düşünüyorum artık ağzıma ne gelirse söylicem.Siz ne düşünüyosunuz ??

dostum tekrar gecmis olsun
yalnız sıyah renk parca olmaması cok ılgınc ya
bende özellikle siyah zat almayı dusunurken
boyle duyunca bı garıp oldum en ıyısı kırmızı almak ilk kırmızı cıktı en cokta kırmızı zat var nasıl olsa
abi sende parcaları al bi araba boyacısına gotur boyat bari
motor yatacagına bole olsun....

umarım en kısa zamanda halledersin kolay gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
normedson' Alıntı:
Herkese selamlar.
Yaklaşık 3 aydır kullandığım siyah 150 ZAT'ımı nişanlımın yoğun baskıları nedeniyle, istemeyerekte olsa sattım. Bu kısa sürede yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
1) Belki çok uzun bir süre kullanmadım ama bu süre zarfında motorsikletimle ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
2) Diğer çin malı motorların durumunu bilmiyorum ama 150 zat hem görüntü hem de konfor açısından gayet tatmin edici.
3) Verilen parayı son kuruşuna kadar hakettiğini düşünüyorum ( Ağır sanayii de haftada 50 saatin üzerinde çalışıyorum, parasını çöpe atacak biri değilim)
4) ikinci el piyasası çok iyi, internette ilan yayınlandıktan iki gün sonra satıldı.
5) bu makinelerin kötü anılmasının en büyük etkeni heryerde mantar gibi çoğalan bisikletçiden bozma servisleridir.Kesinlike motorsiletin teknik özelliklerini bilmeyen bu insanlar yüzünden sık sık kullanıcıların arıza şikayetleri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu adamlar alım satım işlemlerini tam olarak yerine getirmiyorlar.Motosikleti bugün yeni sahibine devrederken temiz kağıdı alabilmek için 30 ytl ödedim. Ben motoru anahtar teslim almıştım. Ruhsat işlemlerini yaptırırlarken taşıt vergisini ödememişler. Eğer forum kurallarına aykırı değilse satıcı firmanın adını vermek isterim.

Kim ne söylerse söylesin kendim kullandım biliyorum, motora yeni başlayanlara, hafta sonları gezilere katılacaklara ve bütçesi kısıtlı olupta motor almak isteyen herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir makinedir. Motoru profesyonel amaçlı kullananların ve parası olanların japon malı motor olması gayet normal.( iki senedir japon malı otomobil kullanıyorum şu ana kadar hiç bir kaza yapmama rağmen kaskosu, servis ücretleri vergisi, benzini, muayenesi falanı filanı derken ikinci el burgman parası harcadığımı farkettim.Bu durum bile maddi açıdan kıyas yapmanıza yardımcı olabilir.)

Bana bu makinenin en büyük katkısı motorsiklet tutkusunu kazandırmış olmasıdır diye düşünüyorum. Ehliyetimi aldım, az çok deneyimimde var, eh nişanlımı da ikna edersem seneye yazın burgman 400 almayı düşünüyorum.

motoru aldığımdan beri arabaya binmiyordum, bugün mecburiyetten kullandım. Pendikten Beşiktaşa 2,5 saatte gidebildim.Yanımdan geçip giden motorları görünce içim acıdı:salut:

Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. ARMAGEDON sizleri tanımayı çok isterim, eğer kabul ederseniz ben geziye otomobille katılmak istiyorum...

Hepinize keyifli günler dilerim.

HOCAM İYİ GÜZELDE KAÇ KM DE KAÇA SATTIN DEVRİNİ VERDİNMİ LKAÇA ALDIN KAÇA SATTIN

2.elde kar marjı düşük tüm motorlarda bu böyledir
sıfırı 3370 iken 2 .elde 2800 çok olur ve satılmaz bence genelde 1900 yada 2200 aralığında gidiyor

armegedon sen de 25 hazirana geliyormusun

Son düzenleme:
ünsal' Alıntı:
2.elde kar marjı düşük tüm motorlarda bu böyledir
sıfırı 3370 iken 2 .elde 2800 çok olur ve satılmaz bence genelde 1900 yada 2200 aralığında gidiyor

armegedon sen de 25 hazirana geliyormusun
geliyorum dostum gelmemmi ayıpsınız yaaaaaaaaaaaaaaa yazıyı yazıpta gelmemek olurmu ordayız hep beraber:cat: normedson kabul etmek ne demek yaw ister otomobille gel ister bir arkadaşın artcısı ol istersen otobüsle gel dostum amaç birbirimizi tanımak birşeyleri paylaşmak tek şart var beyaz don :p

25 HAZİRAN ŞİLE GEZİSİ

1.pompicik+1
2.armagedon+1
3.normedson
4.ünsal
5.badabat
gelebilen herkezi bekliyoruz arkadaşlar

mehmetkilic31, dostum 2200 ytl ye sattım.Ertesi günde noterde araç satış sözleşmesini yaptık.Ünsal'a katılıyorum 2800 ytl biraz fazla gibi ama yinede motorunun değerini en iyi sen belirleyebilirsin. Umarım istediğin fiyata satarsın.Pompicik, Armagedon ikinizide çok teşekkürler, 25 Haziran da görüşürüz. Beyaz donumu ve şambrelimi hazırladım bile:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar