Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zatların en kötü huyu eğzost parçalaması, :pale:

ben 3. eğzost kullanıyorum.. altı yere yakın her vuruşunda sasıntıdan çatlama yapıyor, birde eğzost borusunun hemen üzerinde bir hortum koymuşlar artık ne işe yarıyorsa, çıkıştan bir hortum alıyo motora, turbomu yapmaya çalışmışlar ne anlamadım halendaha.. orasıda çatlamıştı servise yaptırtmıştım...

ayrıca ençok gevşeyen vidaların başında eğzostun vidaları başı çekiyor haberiniz olsun arasıra sıkıştırtın... :cat:

izmirli zatçılar bi gun bulusalım kac tane izmirde zatçı var bakalım

herkese slm uzun zamandır forumu takip ediyorum ve zat 150 aldıktan sonra bende ankaradan aranızdayım

xess06' Alıntı:
herkese slm uzun zamandır forumu takip ediyorum ve zat 150 aldıktan sonra bende ankaradan aranızdayım
hşgeldin dostum:rendeer: teşke bunu tanışma topic ine yazsaydın ama herneyse birde şu resmi çok uzatmıssın normal bir scooter gibi görünüyo zat heybeti gitmiş caaaaanımmm:p

zatımı bu sabah bıraktım servise akşama kadar egzostunu yapacaklarını söylediler.İnşallah başka arızaları yoktur bi sorun çıkarmazlarda akşam kavuşurum zatıma :salut:

arkadaşlar ZAT ile ilgili video bilen varmı varsa söyleyinde izleyelim zaten ben yakında çekicem güzel bi zat show alem motorcu görsün::evil::

olsa dükkan senin kardeş ama yok bildiğim kadarıyla senin videoyu bekliyoruz en kısa zamanda:mrgreen:

ARMAGEDON' Alıntı:
futureshock geranti kapsamındamı olay bilgi verirmisin

Malesef garanti dışı.Egzostu tutan 4 vida da anlam veremediğimiz bi şekilde düşmüş.Bir i düşer ikisi düşer hepsi birden nasıl düşmüş onu hala çözemedik.Olay motosikletin altını vurmaktan olmuş oyüzden garanti dışı kaldı.Vura vura çatlamış mı ne olmuş.Bide yağ kaçırıyormuş,yağ keçesimi dedi bişey dedi usta conta gibi plastik yaylı bi parça gösterdi o yırtılmış onu garantiden değiştirdi.Sonuç olarak 30 ytl paramı aldı egzost için.Sağlık olsun Allah hepimizi beterinden saklasın :)

zat'ın ön fren diski kaç para bilen var mı? 4000km bakımda belki balatalarla beraber onu da değiştiririm.

sametcakar' Alıntı:
arkadaşlar benim takayı (125mt) satıp zat almatı düşümüyorum.
aranızda keşke almasaydım diyen varmı? yada buna benzer şeyler.
millet iyiden iyiye midemi bulandırıyor. yok çin malı alınmaz yok öğle yok böle.
siz kullananlar bana bir yol gösterin. lütfeeeen

bende motorsiklet olarak mondial 125 mt almayı düşünüyorum sen ce 125 mt nin ne gibi olumlu ve olumsuz yanları var bilgiler için şimdiden teşekkürler...

merhaba ZATçı arkadaşlar uğrayıp bir selam vereyim dedim.umarım aranızdan 28 Mayıs Sapanca gezisine katılacak olanlar vardır. güzel bir organizasyon olacak hepinizi beklerim.bu arada nevZAT150 haftasonu izmirden geçtim sizin oralar yaza girmiş bile hele bodrumda herkes kısa kollularla geziyor.buralar hala tam düzelemedi.hepinize kazasız belasız eksoz parçalamasız günler dilerim :)
bir de ZAT bizden çok yakıyor sanırım benim motor kmde 75 yakıyor bence bu bile çok

zat beni üzmeye devam ediyor maalesef...2 hafta evvel marş dinamosu yanmıştı....1,5 hafta yattı motor parça bekledi...hafta sonu teslim aldım motoru ama devamlı istop ediyor ve çok zor çalışıyordu... güç bela 3 gün işe gidip geldim ama 3 gün içinde toplam 100km'de 7 litre benzin yakınca e çüş artık dedim ve tekrar servise bıraktım...bakalım bu sefer ne kadar yatacak motor ve altından ne arızalar çıkacak meraktayım

deamon kardes vala gecmis olsun
masallah 100km de 7 litre
sen en iyisi ona lpg taktır baba
bole yurumes bu alet :)

umarım servisin en kısa zamanda sorunlarını cozer ve yenilerine yanına eklemez...

arkdaslar benim ZAT in sarfiyatini dun olctum

motor 468 kmde

100 km de 4.5 lt yakiyor. Dusecek mi acaba daha onceki yazilarda 3.2 lt ortalama veriliyordu !

Ben henuz motorda herhangi bir parca degistirmedim buji dahi orjinal henuz bir sorun da yasamadim. Buji degistirmenin yakit sarfiyatini dusurme konusunda yardimi olur mu acaba ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
menderes kardeşim. valla ben vaz geçtim. mt125 belki zat kadar güzel değil ama ondan daha hızlı ve seri(miş). onun için üzerinde biraz oynayıp güzelleştirmeye çalışıyorum. eğer gönlün varsa hiç durma...

125mt notları

menderes' Alıntı:
bende motorsiklet olarak mondial 125 mt almayı düşünüyorum sen ce 125 mt nin ne gibi olumlu ve olumsuz yanları var bilgiler için şimdiden teşekkürler...

ben ikinci el almama rağmen motorumdan gayet memnunum 4500 km devirdi sadece yağ buji değiştim hava filtresi ni temizlettim
gayet memnunum 80 km hıza ulaşabiliyorum fakat bu hız bu motorda çok sakat.

tümseklerde altının sürtmesi en kötü yanı ama bildiğim kadarıyla motora zararı yok.

şehiriçi ulaşımında işimi görüyor.ikii kişi en dik yamaçları çıkabiliyoruz

125 mt bi depoyla 120 km gitti fakat bakımlardan sonra bir daha ölçmem lazım.
inşallah bilgi vereceğim bu konuda

Son düzenleme:
Arkadaşlar 150 UT modeli kullanan yada bilgisi olan kimse yok mu ? Koskoca forumda yardımcı olmak isteyen kimse yok mu.Bu makina nasıldır eksileri artıları nelerdir.Küçük bir yardım istiyorum:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar