SLM ARKADAŞLAR
enson yazımdan itibaren okudum, yeni zatçı arkadaşlarında bizimle bilgilerini paylaşmaları hoşuma gitti.... bizim motorlar parasına göre güzel ve gösterişli, sorunlar servisten kaynaklanıyor ve en önemlisi ilk montajdan kaynaklanıyor..
sanki allah yapısı ki düşünün iman gücüylen gitmiyor bu makinalar.. kayışlarımızın her 5.000 km de bir değişmesi gerek ki bi arkadaş 5 bin i geçtikten sonra koptu die yazmış, zaten kopması normal ama servisin km si geldiğinde parçaları değiştirmesi gerek, bişe olmaz sen git deseler bile parçaları zamanında değiştirtin sonra yolda kalabilirsiniz..
REBELROUSER dostum her yeni üye olan arkadaşımız sorunlarını yazarsa burası bilgi çöplüğü olur ki buda kötü bir durum sen bence birinci sayfadan itibaren yazılanları oku. çünkü daha yaşamadığın veya bilmediğin sorunların çözümlerinide okuyabilirsin..
bazen aynı sorunlar forumun bir kaç yerinde tekrar soruluyor bu da sayfanın şişmesine sebep oluyor. EE hal böyle olunca zat alıcısı arkasına bakmadan forumdan kaçıyor veya son 3 veya 4 sayfayı okuyor..
neyse ben fazla büyüttüm bu olayı, ben İstanbul MotoGP deydim son 1 haftadır foruma giremiyorum, kaldığım hotelde int bağlantısı yoktu eğer olsaydı güncel olarak fotolar atıcaktım siteyee.. elimden geldiğince resim çekildim ama ünlü yarışçılara yaklaşamadım... yinede bir topic açıp çekildiğim resimleri sizlerle paylaşmayı düşünüyorum... şuan saat pazartesi sabahı 6.... yani eve girip hemen forumu okumaya başladım.. artık aranızdayım..
yeni arkadaşlar HOŞGELDİNİZ. NİCE KM LERE :rendeer: