zatın altının sürttügü dogru 2 kişlide düz yolda giderken az bi sallantıda da sürtüo ama dengeli binildiginde bişey olmas benim zatım kırmızı her 1000 km de bir bakıma gider kalbiratörü temizlenir frenlere gelince katılıyorum size frenler çabuk kendini bırakıo tutmuo hıza gelince 120 gördüm bu motorda şu an bassam gene görür ama frenler tutmuo dedik ya fazla basmıom çünkü arka fren devre dışı şu an yani kullanmıom çünkü frene basıom basılı kalıo hiç bi usta ayarlayamadı

bide arkadaşlar bu zatın parçalarını nereden temin edecez mesaj atarsanız sevinirim
KARDEŞ ARKA FRENSİZ FAZLA YOL YAPMA, AYARLANAMADI DİYE BİRŞEYMİ OLURMUŞ HİÇ! VARDIR BİR SEBEBİ, FREN TELİ DEĞİŞMESİ GEREKEBİLİR, KAMPANADAKİ YAY İLE İLGİLİ BİR DURUM OLABİLİR, ÖNEMLİ OLAN NERENİNTAKILI KALDIĞI, FRENE ELİNİN TEMAS ETTİĞİ FREN KOLU YANİ LEVYEMİ TAKILI KALIYOR YOKSA KAMPANA TARAFINDAMI TAKILMA VAR BUNU BİLMEK GEREK. EĞER KAMPANA KISMINDA TAKILMA VAR İSE, FREN KOLUNU TAM SIKTIĞINDA OLAN TAKILMADA FREN KOLU DAHA SONRA İLERİ GERİ BOŞA OYNAMALI, TAKILMA FREN KOLUNDA İSE TAM OLARAK NEREYE TAKILDIĞINA BAKMAK GEREK, TAM HATIRLAMIYORUM AMA TELİ EĞER UYARSA ÖN FREN KOLUNUN OLDUĞU YERE TAKIP O KOL İLE SIK BİDE, EĞER ORDA TAKILMAZ İSE KOLDA SORUN VAR DEMEKTİR. YANİ KENDİN BİLE ÇÖZEBİLİRSİN BELKİ, HERŞEY İÇİN MOTORCUYA PARA VERMEYE DEĞMEZ.
AYRICA YEDEK PARÇASINI NORMALDE MOTORCULARDAN TEMİN EDEBİLİRSİN, MONDİAL YETKİLİ SERVİS VEYA TÜM MOTORLARIN SIFIR PARÇALARINI SATAN YERLER VAR ORDAN PARÇA ALABİLİRSİN.
AYRICA KARDEŞ, ÇOĞU KİŞİ ARTIK BİLİYOR BEN 150ZAT'IMI MOTORU BOZULDUĞU İÇİN PARÇALADIM VE PARÇALARINI SATIYORUM, HERŞEYİ YARI FİYATINA, YANİ KOL VS LAZIM OLURSA SIFIRI 50TL İSE BEN 25TL YE VEREBİLİRİM. ÖRNEKTİ BU, NE LAZIMSA YARI FİYATI.:cat:
VE KARDEŞ DİKKATİMİ ÇEKTİDE;
sürtüo
olmas
bırakıo
tutmuo
basmıom
kullanmıom
basıom
kalıo:cyclopsan
Kardeş yanlış anlamada bu üstteki kelimeleri bu şekilde kullanman yöresel şivesel bir durumundanmı kaynaklanıyor, hızlı mesaj atmak için bir kısaltma türümü, msn sohbet ortamından kaynaklanan bir alışkanlıkmı, yoksa daha başka bir nedenmidir? Dikkatimi çektiği için sordum kesinlikle yanlış anlaşılmasın, yoksa böyle birşey ile aşağılama küçümseme gibi birşey söz konusu dahi olamaz. Ben trt dilimi konuşuyorum ki sankide seni küçümseyeyim değilmi?:rendeer: