Eski zatçı caner.eski bir zatçıysan 2 çizgi eksiliyor dememle nedemek istediğimi anlardın.yağ kontrol çubuğundan bahsettim.:farao:motorcuda yağ 10 tl demişsin değiştir.ben motorcudan hiç bir zaman yağ almadım.hep castrol kullandım.bu benim ilk motorum değil..zatçı olarak yeniyim sadece motor konusunda tecrübesiz değilim..konu dağılmış.
benim öğrenmek istediğim yağ yakan bir motor ne renk duman atar,siyahmı,mavimi,beyazmı inanın bu izmirde her usta değişik bir renk söylüor ki bunlar mondialin yetkili servisi.mondial bu mobilet tamircilerine nasıl oluorda bayilik verebiliyor.hata mondial'der:
ceym arkadaşım bu kadar sinir iyi değildir yanlış anlamış olabilir caner arkadaşımız.... benim bildiğim kadarıyla beyaz bi kağıt koy egzost çıkışına eğer çok fazla kararma varsa ve kağıttada o yağın etkisi olan kayganlığı hissediorsan yağ yakma sorunu olabilir ama sen demişsinki herşey değişti yeni motor yaptırdım ve hala bir kısım motorcu yağ yakıor diyor bir kısım demior diye hala şüpheye düşüorsa bir daha o motoru yaptırdığın yere uğrama derim hatta iyice yerini yurdunu belirtte diğer arkadaşlarda böyle motorcuların eline düşmesin ve paralarına yazık olmasın... arkadaşımın bir deyimini söyleyim bende AL Bİ ZAT CAKA ZAT :queen:
Arkadaşlar bu yağ yakma olayını başka nasıl anlarız eğer bizim bilgilerimiz yanlışsa en azından bizde bilgilenmiş oluruz....